Bu coin piyasa düşerken bile yatırımcısına para kazandırıyor!

eCash (XEC) haftanın sonunda önemli fiyat artışı sağlayarak kripto paraların dalgalı seyir gösterdiği bugünde yatırımcısına kazançlı bir günün kapılarını araladı.

Bu coin piyasa düşerken bile yatırımcısına para kazandırıyor!

Kripto para piyasalarında son dönemlerde yükseliş trendi FED ile birlikte en büyük yön tayin edicisi konusunda olan Ethereum fiyatı bulunmakta. ETH fiyatı neden tüm piyasayı etkiliyor? Ethereum 2.0 ile tüm piyasada hem ümit vaat eden bir yükselişe hem de gergin bekleyiş nedeniyle düşüşe neden oluyor. Bu nedenle son birkaç haftanın yüksek volatiliteye sebebiyet veren en önemli unsurlarından birisi de Ethereum 2.0 olarak bilinmekte.

Piyasa düşerken kazandıran kripto para

Kripto para birimi eCash (XEC),  son birkaç işlem saatinde turboyu ateşledi ve bu Pazar değerinde önemli ölçüde arttı. 

Son 24 işlem saatinde yüzde 50'lik bir fiyat artışıyla XEC fiyatı, kripto piyasasındaki mevcut düşüş eğiliminden kurtuluyor. 

eCash direnci 0.000059 dolardan kırarsa, bir sonraki fiyat hedefi 0.000068 dolara kadar çıkmış olacak. Fiyattaki büyük artışın bir nedeni, eCash'in Avalanche kripto ekosistemine entegrasyonunda görülebilir. Yakın tarihli bir Twitter gönderisine göre, Avalanche Post-Consensus 14 Eylül'de eCash ana ağında etkinleştirilecek.

Bununla birlikte kripto fiyatı hızla artmaya devam edebilir ve 0 temizliğine devam edebilir. Böylece kripto paranın değeri cent bazlı incelenmeye başlanabilir. 

XEC coin

Piyasadaki hızlı yükselişine rağmen kısa vadeli grafiklerde hala düşüş trendini devam ettiren XEC coin, hızlı fiyat artışı ile birlikte yatırımcısının cebini doldurmaya devam ediyor.

Günün en çok değer kaybeden kriptosu belli oldu

Synthetix Ağı (SNX): Yüzde 15 eksi fiyatla günün en çok değer kaybedeni oldu

DeFi protokolü Synthetix Network'ün (SNX) seyri, geçtiğimiz gün yaklaşık 3,30 ABD dolarına geçici bir artıştan sonra önemli ölçüde değer kaybetti. 

Nasdaq teknoloji endeksinin büyük düzeltmesi sırasında, SNX fiyatı da dün öğleden sonra çift haneli değerleri kaybetti ve istikrara kavuşmadan önce zirvesinde 2,60 ABD dolarına geri döndü.

 Şu anda 3.03 ABD doları olan Synthetix Ağı, geçtiğimiz gün 24 saatlik bir karşılaştırmada yüzde 15 daha değer kaybettiği gözlemlendi.

 Grafiklerde önceki günlerdeki artışın ardından tekrar değer kaybı başladı. 2.28 dolara doğru bir düzeltme uzantısı, sürekli olarak zayıf bir kripto pazarında sürpriz olmamalıdır. Bu nedenle SNX yatırımı yaparken daha dikkatli olunmalı ve stoploss kontrolü iyi yapılmalıdır.

Dünün ardından bugün ise yüzde 5 değer kazanan SNX şu sıralarda 3 - 3.10 arasında işleme konu oluyor. Geçtiğimiz 2 günde yatırımcısına kaybettirdiğini geri kazandırmamış olsa bile geri dönüşün başlamış olma ihtimali yatırımcıların yüzünü güldürdü.

Etiketler