Dünyaca ünlü spor giyim markası Adidas Metaverse'e adım atıyor

Dünyanın en ünlü spor giyim markalarının başında gelen Adidas'ın yetkilisi, "Sınırsız olanaklar dünyasına girme zamanı" geldi diyerek Adidas'ın Metaverse dünyasına adım atacağını açıkladı.

Dünyaca ünlü spor giyim markası Adidas Metaverse'e adım atıyor

Bir çok firmanın gelişen teknoloji ve ilerleyen finans dünyasına ayak uydurarak Metaverse'in sınırsız imkanlar dünyasında katıldığına dair haberleri geçtiğimiz günlerde yapmış olduğumuz haberlerle sizlere duyurmuştuk. Adidas bugün akşam saatlerinde Twitter adresinden atmış olduğu tweet aracılığıyla Metaverse dünyasına katılan şirketlerin arasındaki ilk spor devi olarak adını altın harflerle yazdırdı.

Bored Ape Yacht Club, gmoney NFT ve PUNKS çizgi roman yakın zamanda işbirliği anlaşması yapan Adidas, Metaverse'in sınırsız olanaklar dünyasına adım atmaya hazırlandıklarını açıkladı. Adidas'ın mobil uygulamasında paylaşılan bir makalede, Adidas'ın Metaverse girişiminin arkasında bulunan geliştiricilerin aşağıdaki ifadeleri yer aldı:

''En orijinal fikirlerle anılmayı seven Adidas, bu sonbaharda yine yaratıcılığının sınırlarını zorladı: Metaverse. Buradaki amacımız ise, metaverse içindeki herkesin gelişimini görmek. Metaverse, herkesin en orijinal ve uçuk fikirlerini dahi ifade edebileceği yerdir. Bu sakinler, blockchain ve NFT'ler sayesinde de tasarımlarının bir kısmına sahip olabilirler. ''

Adidas'ın mobil uygulamasında yer alan habere göre Bored Ape NFT’nin bir parçasının, Adidas’ın ikonlaşmış eşofmanını öne çıkarılacak şekilde yeniden tasarlandığını belirtti. Bored Ape Yacht Club (ETH’de geliştirilen popüler NFT koleksiyonu), Ethereum (ETH) blok zincirinde basılmış 10.000'den fazla NFT'yi barındıran bir koleksiyon olarak öne çıkmakta.

İlerleyen günlerde Metaverse'in sınırsız avantajlara sahip sanal dünyasına katılım gösterecek olan şirketlerin sayısı ise artacağa benziyor. İlerleyen günlerde yine Metaverse'e adım atan şirket ve iştirakleri sizlerle paylaşıyor olacağız.

Etiketler