Dolar kaç TL oldu? 1 Dolar kaç TL? 6 Aralık güncel Dolar ve Euro Fiyatları

Son zamanlarda döviz kurlarında olan dalgalanmalar nedeniyle yatırımcılar tarafından her sabah Dolar kaç TL oldu? 1 Dolar kaç TL? 6 Aralık güncel Dolar ve Euro Fiyatları araştırılmaktadır. İşte, detaylar…

Dolar kaç TL oldu? 1 Dolar kaç TL? 6 Aralık güncel Dolar ve Euro Fiyatları

Son zamanlarda döviz kurlarında olan dalgalanmalar nedeniyle yatırımcılar tarafından her sabah  Dolar kaç TL oldu? 1 Dolar kaç TL? 6 Aralık güncel Dolar ve Euro Fiyatları araştırılmaktadır. İşte, detaylar…

Dövizde artış devam ederken Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası elinde olan tüm araçları kullanmaktadır. Merkez Bankası tarafından 3 Aralık Cuma günü yeniden döviz satışı yapılarak bir müdahale de daha bulunulmuştu. Dolar, Euro, sterlin bu müdahaleden sonra bir tık da olsa gerilerken şuan yeniden yükselişe geçmiş durumda.

6 Aralık dolar kaç TL?

6 Aralık dolar kaç TL? sorusu yatırımcı tarafından sorulmaktadır. Dolar 6 Aralık Pazartesi günü yeni haftaya 13,70 bandında başlamıştır. Doların alış fiyatı 13,70 TL, satış fiyatı ise 13,71 TL’dir.

6 Aralık Euro kaç TL?

6 Aralık Euro kaç TL? sorusu da tıpkı dolar gibi arama motorlarında en çok aratılan sorulardan olmuştur. Euro 6 Aralık Pazartesi günü haftaya 15,47 TL bandında başlamıştır. Euro’nun alış fiyatı 15,47 TL olurken, satış fiyatı 15,52 TL’dir.

Dolarla ilgili ne yapıldı?

Doların yükselişini durdurmak adına Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası döviz kurlarında yaşanan artış sebebiyle piyasaya satım yönünde doğrudan müdahale etmişti. Edilen müdahaleden önce 13,95’leri gören dolar kuru, müdahaleden sonra 12,50’nin altını görmüştür. Daha sonra yeniden yükselişe geçen dolar kurunun ne zaman düşeceğiyle ilgili net bilgi bulunmamaktadır.