Dolar / TL 'de sıcak saatler yeniden başladı

Dolar/ TL grafiklerinin yeniden yukarı yönlü atağı geldi! Devam edecek mi?

Dolar / TL 'de sıcak saatler yeniden başladı

Dolar / TL grafikleri ülke genelinde yaşanılan gelişmelerin ışığında tekrar hareketlenmeye başladı.

Nedir Bu Nedenler? ABD' nin F-35  programından Türkiye'yi çıkarması...

Peki F-35 programından çıkartılmak bize neye mal oldu? Tedarik zinciri içinde kalabilecek, savunma sanayinde üst düzey getiri sağlayan SİHA'larımıza bir yenisi ekleyecektik ve döviz kazanmaya devam edecektik. Kim bilir belki de Avrupa'nın ve Afrika'nın F-35 bakım üslerinden biri bile olabilirdik. Ayrıca ABD'ye bu program için ödediğimiz .1.3 Milyar doların ne olacağı konusunda hala bilinmezlik devam ediyor.

Biden'ın Türkiye karşısında takındığı tavır....

Ermeni soy kırımı konusunu bir daha gündeme getireceğine dair açıklamalar yapan ABD Başkanı Biden'ın Türkiye'ye karşı takındığı tavır yatırımcıların piyasa güvenilirliğinin kuşkulandığı Türkiye'den kaçışını hızlandırıyor...

Peki Teknik Ne Diyor?

Dolar / TL 'de 7,97 desteğinin ikili dip yapıp yukarı yönlü sert hareket etmesine sebep oldu. Şu sıralar 8,30'dan işlem görmeye devam ediyor. Aşğıdaki yakın poz grafiklere bakıldığında 8,46 doların yaklaşık 45 günlük çanağının tepesi olacak... 

Dolar / TL 'de sıcak saatler yeniden başladı - Resim : 1

Daha geniş ve dışardan bakarsak ise 8,57  5 Kasım'da başlayan çanak oluşumunun tepesi olacak. Bu hedefler görüldüğü taktirde ise yeni öngörülebilir hedefleri 8,94 - 9 9,50 ve 10 olarak sıralanabilir.

Dolar / TL 'de sıcak saatler yeniden başladı - Resim : 2

Dolar / TL 'de destek ve dirençler sıralı şekilde şöyle:
Destekler 7,93 - 7,53 - 7,29 
Dirençler 8,45 - 8,57 - 8,76

BirBorsa / Cem Arslan

Yasal Uyarı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

SUSD KC Amerikan Doları Türk Lirası
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 32.36
Satış 32.38
Değişim -0.0899%
Son Değer 32.38
En yüksek 32.41
En düşük 32.32
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler