Dogefather, Doge için mücadeleye kaldığı yerden devam ediyor!

Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, Dogecoin (DOGE) paylaşımlarına kaldığı yerden devam ediyor.

Dogefather, Doge için mücadeleye kaldığı yerden devam ediyor!

Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, Dogecoin (DOGE) paylaşımlarına kaldığı yerden devam ediyor. Musk, bu sefer de bir görsel paylaşarak “Resimdeki Dogecoin ne kadar” diye konuştu.

Dogefather, Doge için mücadeleye kaldığı yerden devam ediyor! - Resim : 1

Elon Musk’ın paylaştığı görselde Dogecoin’in maskotu 1 doların üstünde yer almakta. Bu da Elon Musk’ın DOGE’un 1 dolar olacağına dair imada bulunduğu biçiminde yorumlandı.

Kripto para topluluğu bu mesajı yine çok büyük bir heyecan ve tepkiyle karşıladı. Kimisi Elon Musk’ı eleştirirken, DOGE tutanlar bu mesajdan ötürü mutlu oldu.

Musk’ın bu tweet’inin ardından DOGE, Coingecko verilerine göre son 1 saatte yüzde 10 oranında yükseliş yaşadı.

Bu gelişmelerin etkisiyle, son 24 saat içinde 30,681.50 ve 40,725.12 dolar arasında dalgalanan Bitcoin, yüzde 1.32 düşüşle 39,626.64 dolara gerilerken, birimin haftalık kaybı yüzde 22.00 olarak hesaplandı. Bitcoin'in toplam piyasa hacmi de 741 milyar dolar düzeyindeydi. Bitcoin'le beraber alt coinlerde de büyük düşüşler oldu. Bu düşüşlerin ardından dünyada pek çok yatırımcı nakite geçmeyi tercih ederek, Tether'in hacmini yükseltti. Kripto para sektöründe bu gelişmeler yaşanırken, Tesla CEO'su Musk bir kez daha Dogecoin paylaşımı yaptı.

BirBorsa / Cem Arslan

Etiketler