Dogecoin volatil olmaya devam ediyor, Memecoinler baskı altında

Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB), kripto pazarındaki trendlere karşı hassastır. Yüksek volatilite nedeniyle yatırımlar çoğu zaman daha risklidir.

Dogecoin volatil olmaya devam ediyor, Memecoinler baskı altında

Kim tahmin edebilirdi? her şeyden önce Bitcoin (BTC) tekrar ''to the moon'' felsefesine odaklanırken, eğlenceli paralar düşmeye başlar. Hem Dogecoin (DOGE) hem de Shiba Inu (SHIB) son 24 saatte yaklaşık yüzde dört değer kaybetti. Örneğin Doge, dün aynı saatte 0,265 ABD dolarından (USD) işlem görüyordu ve haberin yapıldığı sıralarda yaklaşık iki sent daha düşük seviye işlem görmeye devam ediyor: 0,245 USD.

Her iki yönde de oynaklık

Öte yandan, Doge performansı, uzun vadede BTC gibi en iyi kripto paraların performansını aşıyor. Sonuçta, tüm köpek paralarının en popülerinin fiyatı son yedi günde yüzde 24 arttı; Bitcoin'ler “sadece” yüzde dokuz civarında.

Bu bize ne anlatıyor? DOGE ve SHIB gibi Memecoin'ler, yerleşik madeni paralardan doğal olarak daha yüksek bir oynaklığa sahiptir ve bu nedenle tanım gereği daha riskli yatırımlardır.

Elon Musk'ın en sevdiği madeni paraya paranızı koyarsanız, büyük kazanabilir ama aynı zamanda kaybedebilirsiniz. Temel kullanımı olmayan madeni paralarla ilgili aldatmacanın ne kadar ileri gidebileceği, kripto standartları için bile saçma olan geçmiş DOGE çalışmasına bir bakış gösteriyor. Çünkü bu yılın 6 Nisan ile 8 Mayıs tarihleri ​​arasında Dogecoin yerel tabandan 0,059 dolardan 0,681 dolara yükseldi. Logosunda Shiba Inu bulunan madeni para, yaklaşık bir ayda nefes kesen yüzde 1.054'lük bir fiyat performansı elde etti.

DOGEUSD:BNN Dogecoin Amerikan Doları
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 0.06256
En yüksek 0.06411
En düşük 0.06213
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler