Dogecoin uzaya çıktı

Elon Musk'a 50. yaş günü hediyesi vermek isteyen bir ünlü Youtuber ilginç bir yol izledi ve Doge'yi uzaya fırlattı. Dogecoin simgesi daha sonra indiğinde ise GPRS yoluyla tekrar buldu.

Dogecoin uzaya çıktı

Musk hayranı olan YouTuber Williamson, hediye olarak ise bir kutuya yerleştirdiği Dogecoin'i uzaya gönderdi. Daha sonra GPPS ile gönderdiği Dogecoin'i izledi.

DOGECOIN'İ TARLADA BULDU

Bilindiği üzere fiziksel bir para olmayan Dogecoin'in jeton benzeri tasarımlarından birisini bulan YouTuber Williamson önce bir kutuya Dogecoin'i yerleştirdi.

Daha sonra kutuyu çok büyük bir helyum balonu ile yaklaşık 50 km uzağa gönderebildi.

GPRS ile izledikleri balonu daha sonra tarlada bulan YouTuber, bu anları videoya kaydetti.

Musk Twitter'da sessiz kaldı

SpaceX CEO’sunun, bu enteresan ve eğlenceli doğum günü sürprizine ise herhangi bir yanıt vermemesi veya teşekkür etmemesi ise dikkat çekti.

SpaceX, 2022’nin ilk çeyreğinde uzaya gönderilecek olan bir uydunun ödemesini Dogecoin ile aldığını açıklamıştı. Bu göreve de DOGE-1 ismini vermiş ardından ise TRON'un yaratıcısı Justin Sun da “Tron ve Bittorrent uyduları için SpaceX’e Dogecoin ile ödeme yapmak istiyorum” demişti. SpaceX ayrıca 2023 senesinde Ay’a da bir uçuş düzenleyecek. Japon dolar milyarderi işadamı Yusaku Maezawa bu görevde bulunacak ilk insan olacak.

DOGEUSD:BNN Dogecoin Amerikan Doları
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 0.06256
En yüksek 0.06411
En düşük 0.06213
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler