Doge coin: Yine yeni yeniden..

Doge coin Coinbase'de listelnmesinin hemen ardından yüzde 40 fırladı.

Doge coin: Yine yeni yeniden..

Bir şaka ile başlayan Doge coin hikâyesi, bugün coinbase dijital para borsasında listelenmeye başladı ve kendisini DogeFather olarak nitelendiren Elon Musk'ın her zaman olduğu gibi twitleri ile dengesiz yükselişlerine kısa bir aradan sonra devam etti. 2 Haziran gününde yüzde 40 yükseliş gösteren Doge 1 milyar doları geçen hacmi ile güne devam ediyor.

Coinbase, pazartesi günü sadece profyonel yatırımcıların kullanabildiği Coinbase Pro platformunda Doge coini listeleyeceğini duyurmuştu. Doge, geçtiğimiz ay yaşanan bir gece şovunda Elon Musk'ın desteği ile 1 dolara gidileceği düşünülürken bir anda 30 cent civarına düşüş yaşamış ve ardından bütün piyasanın sert düşüşüne eşlik etmişti.

Doge coin alım satımını perşembe günü başlatacağını duyurduktan sonra hemen sonra Coinbase borsasına Doge coin yatırma işlemlerini başattığını da bildirdi. Dijital para olan Doge coin'i BTC, EURO, GPB, USD ve USDT paritelerinde işleme alacağını yayınladıkları bildiriye ek olarak Coinbase yayınladı.

Tesla'nın Doge coini en çok destekleyen CEO'su Elon Musk ise bir yandan twitler atmaya devam ediyor. 1980 tarihinden kalma bir bilgisayarın önünde Dogecoin simgesi olan köpeğinin olduğu bir fotoğraf paylaşan Elon Musk açıklamaya ise ''Tutkumu gizlemem gerek, yoksa toplumdan dışlanabilirim.'' diyerek Doge coin için attığı twitlere bir yenisini ekledi.

Musk, ayrıca 2020'de paylaştığı, mevcut finans sisteminin yerini alan bir köpeğin dünyayı ele geçirirken görüldüğü ilk Dogecoin esprisini de retweet etti.

DOGEUSD:BNN Dogecoin Amerikan Doları
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 0.06256
En yüksek 0.06411
En düşük 0.06213
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler