Dash nedir? nerede kullanılır? ve anında gönderme nedir?

Hatta Alman der Spiegel dergisine göre DASH, Venezuela'daki en popüler kripto para birimidir. İlk çıktığı dönem "Darkcoın" olan adını daha sonraki yıllarda DASH olarak değiştirmiştir. Bu sözcük "Digital Cash" kelimelerinin birleşmesinden oluşturulmuştur.

Dash nedir? nerede kullanılır? ve anında gönderme nedir?

Bitcoin gibi Dash, eşler arası bir ağa dayalı bir kripto para birimidir . Bu, her şeyden önce, katılımcıların birbirleriyle doğrudan temasa geçmeleri anlamına gelir. Proje, kullanıcıların gizliliğine ve veri korumasına odaklanmaktadır.Dash'e entegre edilen "Özel Gönder" seçeneği, işlemleri anonim olarak göndermenize olanak tanır .

Özel gönderme nasıl çalışır?

Dash'teki "Özel Gönderme" işlevinin açıklaması, Bitcoin karıştırıcılarının açıklamasına benzer. Dash Core Cüzdanınızda Özel Gönder seçeneğini etkinleştirirseniz, kaynağı daha fazla takip edilemeyen bir dizi işlem gönderilir.İşlemin hangi yapılmış artık atama hangi kişi böylece, başkalarının ile karıştırılır işlem sonradan . Dash, makineden para çekerken sahip olduğunuz anonimliğin aynısını sadece dijital olarak vaat ediyor. Bununla birlikte, kripto para birimi kullanıcılarının işlevi etkinleştirmekten başka bir şey yapmaları gerekmez, gerisini ağ kendisi yapar.

Anında gönderme nedir?

İşlemleri özel gönderme işleviyle karıştırmak doğal olarak biraz daha uzun sürer - sonuçta sistem buradaki işlemleri diğer kullanıcıların işlemleriyle karıştırır. Biraz daha hızlı gitmek istiyorsanız ve anonimlik birinci öncelik değilse, "Anında Gönder" seçeneğini seçebilirsiniz. Transferler doğrudan çalışır, para hemen transfer edilir.

Anında Gönder ile Dash, aracı olmadan yönetir, ancak yine de işlemin alıcı noktaya ulaşmasını sağlar . İşlem o kadar engellenmiştir onaylandıktan içinde blockchain . Aynı madeni paranın çifte harcanması olan Double Spend gibi herhangi bir dolandırıcılık girişimi engellenir. Masternode'ların burada daha fazla işi olduğundan, Dash'ta standart transferlerden daha yüksek bir ücret var. Kuruluşun kendisi, ortalama bir saniyede gerçekleştirilen işlemleri vaat ediyor.

DASHBTC:BNN Dash Bitcoin
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 0.001016
En yüksek 0.001044
En düşük 0.001008
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler