Damat cinnet geçirdi! Kafasına keserle vurdu, gırtlağını kesti ve kalbinden bıçakladı

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde yaşayan Cafer Tayyar Akçay tartıştığı damadını katletti. Kayınpeder cinneti gündeme bomba gibi düştü.

Damat cinnet geçirdi! Kafasına keserle vurdu, gırtlağını kesti ve kalbinden bıçakladı

65 yaşındaki Cafer Tayyar Akçay, tartıştığı damadı tarafından katledildi. Öldürüldükten sonra hala işkenceye maruz bırakılan Cafer Tayyar Akçay’ın cansız bedeni herkesin şok geçirmesine neden oldu. 12 Temmuz tarihinde Kazım Karabekir Mahallesinde meydana gelen olayda kayınpeder cinnet geçirdi. 37 yaşındaki eşiyle boşanma aşamasında olan damat, Eskişehir’de yaşayan babası Cafer Tayyar Akçay’ın yanına gitti.

Cafer Tayyar Akçay, kızıyla damadını barıştırmak için kızının ve damadının yaşadığı eve geldi. Burada damadı M.E ile kayınpeder arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüdükten sonra damat, eline geçirdiği keserle kayınpederin başına keserle vurarak ağır yaraladı. Yetmedi gırtlağını kesti o da yetmedi kalbinden 5 kez bıçakladı.

Kesinlikle tasarlanmış bir cinayet!

Damat cinnet geçirdi! Kafasına keserle vurdu, gırtlağını kesti ve kalbinden bıçakladı - Resim : 1

Abisi Cafer Tayyar Akçay’a yapılanları hazmedemeyen kardeşi Davut Akçay konuyla ilgili açıklama yaptı. Davut Akçay tarafından yapılan açıklamada:

"Bu bir öldürme şekli değil. Bu bir cinayet şekli. Bu kesinlikle tasarlanmış bir cinayet. Tesadüfi olan veya bir kavgada yapılan bir şey değil. Abim zaten kavga etmemiş. Abimin kavga etmesine izin verilmemiş. Abim hunharca öldürülmüş ve öldürüldükten sonra işkence edilmiş. Abimin cenazesini ben yıkadım. 'Abimin bedenine neler yapılmış, bunu görmek istiyorum' dedim. Yıkama yerine girdim. Hocalarımız geldiler. Etrafını açtığımızda ilk düşündüğüm şey şuydu; abim öldürülmemiş, abim kavga etmemiş, abim tartışmamış. Abim çaresiz bırakılarak öldürülmüş ve öldükten sonra işkence edilmiş. Kafasına keserle vurulmuş, gırtlağı kesilmiş. Vücudunda 8-10 bıçak yarası vardı, bunların 5'i kalp bölgesine atılmış. Öyle ustaca atılmış ki maddenin etkisinde olan bir insan öyle ustaca atamaz. Kol dümdüz bir şekilde yukarıdan aşağıya kadar kesilmiş, yandan doğru da kesilmiş. Hiçbir şekilde mücadele edemediğini anladım. Çünkü abimin elleri benim ellerimden çok daha temizdi öldüğünde. Ben kavga etsem, karşımda 10 kişi gelse, 10 kişi ellerinde 20 bıçakla bana saldırsa o 20 bıçağa karşı ben ellerimle karşılık veririm. Başka hiçbir şeyle karşılık vermem. Abim hiçbir şekilde karşılık vermemiş, kavgaya karışmamış. Olduğu gibi yatağında saldırıya uğramış. Kaç kişi tarafından, bir kişi tarafından mı bilmem, kimsenin de günahını almak istemiyorum. Kimseyi töhmet altında bırakmak istemiyorum. 1 kişiyse 1 kişi, 5 kişiyse 5 kişi, ben bunun peşindeyim" denildi.