Cüneyt Özdemir’den Thodex CEO’suna Çağrı

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Thodex CEO’suna Twitter üzerinden çağrıda bulundu.

Cüneyt Özdemir’den Thodex CEO’suna Çağrı

Ünlü gazeteci Cüneyt Özdemir, Thodex CEO’suna Twitter üzerinden çağrıda bulundu. Özdemir, Faruk Fatih Özer’i canlı yayına davet etti.

Thodex borsası, son günlerde kripto para gündemine bomba gibi düştü. Battığı ve ardından şirketin CEO’su Faruk Fatih Özer’in 2 milyar dolar ile birlikte yurt dışına çıktığı söylentisi, sadece topluluk içerisinde değil, devlet kademesinin üst sıralarında da geniş yankı buldu.

Thodex CEO’su dün gerçekleştirdiği açıklamada, bu iddiaların tamamını reddetti ve ortaklık görüşmeleri için yurt dışına çıktığını belirtti.

Gazeteci Cüneyt Özdemir de bu tweet’i alıntılayarak, Özer’i canlı yayına çağırıp, halkı aydınlatmaya davet etti.

Henüz ne twite ne de yayına davet ile ilgili sorulara cevap vermeyen Faruk Fatih Özer sessizliğini son yayınladığı bildiriden sonra korumaya devam ediyor.

Cüneyt Özdemir’den Thodex CEO’suna Çağrı - Resim : 1

Faruk Fatih Özer'den ne yanıt gelir bilinmez fakat mağdur edilen yüz binlerce yatırımcının olayın hukuki akıbeti konusunda desteklenmeye ihtiyaçları olduğu çok açık. 

Yaklaşık 2 Milyar dolar parayla yurt dışında olduğu düşünülen Faruk Fatih Özer'in Türkiye'de bulunan tüm işlem ve banka hesaplarına Thodex'in tüm banka hesaplarına ve şirket kasalarına el konmuştu.

Bu olayların ardından açıklama yapan Thodex Ceo'su sitenin geri açılması konusunda ya da yatırımcıların paralarının iadesi konusunda ise net bir tarih ya da bilgi vermedi.

Etiketler