Cumhurbaşkanlığı iletişim başkanı Fahrettin Altun Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ''güçlü ve büyük Türkiye'' dedi

Cumhurbaşkanlığı iletişim başkanı Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrasında yaptığı açıklamaları bir video halinde Twitter hesabında paylaştı.

Cumhurbaşkanlığı iletişim başkanı Fahrettin Altun Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ''güçlü ve büyük Türkiye'' dedi

Dolar ve Euro kurlarında ani yükseliş sürerken Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı ardından ekonomiyle ilgili görüş ve değerlendirmelerinin yer aldığı bir video paylaşarak, kamuoyuna "güçlü ve büyük Türkiye" mesajını verdi...

Dolar 23 Kasım Salı günü yüzde 17'ye ulaşan yükselişle 13,50 seviyesine kadar artış gösterdi. Kur daha sonra gün içerisinde yapmış olduğu zirve değerden 8 oranında düşüş yaşayarak 12,30 seviyesinin altına indi. Akşam saatlerine gelindiğinde ise tekrardan 12,80 seviyelerinin üzerine doğru tırmanış gösterdi. Piyasalarda bahsettiğimiz gelişmeler ardı arkasına yaşanırken Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası Millete Sesleniş konuşmasında ekonomiye dair değerlendirmesinin de bulunduğu bir video paylaştı.

                             Cumhurbaşkanlığı iletişim başkanı Fahrettin Altun Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ''güçlü ve büyük Türkiye'' dedi - Resim : 1

DEVLETİMİZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Fahrettin Altun, Twitter hesabında yapmış olduğu paylaşımında, "Vazgeçmeyeceğiz. Ülkemiz için, devletimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Bizim davamız, bağımsız, güçlü ve büyük Türkiye davasıdır. Milletimizi yeniden bağımlılık tuzağına çekmeye çalışanlara izin vermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Etiketler