Cumhurbaşkanı Erdoğan, 50 vekille basına kapalı toplantı yaptı!

50 vekille basına kapalı toplantı yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan,  "Her şeyi açık yüreklilikle söyleyin." talimatı verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 50 vekille basına kapalı toplantı yaptı!

50 vekille basına kapalı toplantı yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan,  "Her şeyi açık yüreklilikle söyleyin." talimatı verdi.

AK Partili 50 Vekille Basına Kapalı Toplantı Yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Partili 50 vekille gerçekleştirdiği basına kapalı toplantının ayrıntıları gün yüzüne çıkmaya başladı. Erdoğan'ın toplantı öncesi milletvekillerine "Her şeyi açık yüreklilikle söyleyin. Biz not alacağız ve bunların takibini yapacağız" talimatı verdiği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleştirdiği toplantıya ise yaklaşık 50 milletvekili katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 50 vekille basına kapalı toplantı yaptı! - Resim : 1

Milletvekillerinin Görüşleri Tek Tek Not Alındı

Toplantının başlangıcında dürüstlük ve açıklık isteğinde bulunan Erdoğan, milletvekillerinden bu doğrultuda gelen tüm paylaşımları not aldı. Milletvekilleri ayrıca kendi illerindeki sorunlara, teşkilatların taleplerine, bölgelerinin ihtiyaçlarına da değindi.

Muhalefet Partisini de Eleştirdi

Cumhur İttifakına karşı olan muhalefet de Erdoğan'ın oklarının hedefi oldu. Aktarılanlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın gayret ve çabalarını savunurken, muhalefetin bu çabalara katılmadığını, birlik ve beraberlik çatısı altında hareket etmediğini ve yıkım için bir arada olduklarını dile getirdi. "Biz inşa için bir aradayız. Dolayısıyla bizim çok çalışmamız lazım" diyen Erdoğan, azami müşterekleri olduğunu da dile getirdi.

Vatandaşla İç İçe Olunmalı

Milletvekillerine birlik ve beraberlik vurgusu yapmayı da ihmal etmeyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaş ile iç içe olunması gerektiğini belirterek sahada sürekli aktif olunması talimatı verdi.

Ayrıca belediyelerle uyum içinde çalışılması gerektiği talimatı da veren Erdoğan, kardeşlik hukukuna riayet edilmesi gerektiğini ve birlik beraberliğin korunması gerektiğini söyledi.

BirBorsa / Ayşete YAVAŞ

USD/TRL Amerikan Doları
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 32.4915
Satış 32.5095
Değişim 0.0257%
Son Değer 32.5004
En yüksek 33.0938
En düşük 32.2918
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler
Yorumlar