Çukur'un Timsah Celil'i trans olduğunu açıkladı!

Tiyatro ve dizi oyuncusu Ahmet Melih Yılmaz, Çukur dizisinde oynadığı rol ile tüm Türkiye tarafından tanındı. Dizide bir mafya babasının elemanı olarak bol bol ekran karşısına geçen Timsah Celil travesti olduğunu açıkladı!

Çukur'un Timsah Celil'i trans olduğunu açıkladı!

2020 yılında gerçekleştirilen Adana Altın Koza Film Festivali'nde çekilen görüntüleri ortaya çıkan ünlü oyuncunun Umut Veren Genç Erkek Ödülü aldığı sırada mikrofonun karşısına geçip ''Bunun bir de kadın olanını alırsam benim için olay tamamdır'' dediği görüntüler ortaya çıktı. 

Çukur dizisinde Timsal Celil karakterine hayat veren oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, sosyal medya hesaplarından trans birey olduğunu duyurdu.

Oyuncu Ahmet Melih Yılmaz'ın bu açıklamasının ardından sosyal medyada gündem hızla bu olaya döndü. Ahmet Melih Yılmaz'ın sosyal medya hesaplarından birinde canlı yayın yaptığı sırada bir izleyici ''Naber kız ayol'' yazınca Yılmaz'ın cevabı çok şaşırttı... ''Travestiyim diye ayol diye konuşmak zorunda mıyım?'' Diyen Yılmaz. Sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor.

Yaptığı açıklamaların ardından ise 2020 yılında çekilen bir video arşivlerden önümüze geldi. 27. Altın Koza Film Festivali'nde umut veren erkek oyuncu ödülünü aldıktan sonra bir de kadın versiyonunu almak istediğini dile getirmiş o dönem itibariyle ekran başındaki herkes bunun bir şaka olduğunu düşünmüştü. Meğerse ünlü oyuncu gerçekten bunu hedefliyormuş...

Çukur'un Timsah Celil'i trans olduğunu açıkladı! - Resim : 1

Etiketler