Consus halka arz edilecek

Consus Enerji 14-15 Nisan tarihlerinde halka arz ediliyor. Yaşanan bu gelişme ile Türkiye’nin en büyük enerji üreticilerinden olan Convus resmi olarak arz edilecek. İşte çarpıcı haberin detayları…

Consus halka arz edilecek

Consus Enerji gelecek dönemde halka arz edileceğini duyurdu. Konuyla alakalı Consus Enerji Genel Müdürü Atay Arpacıoğulları talep toplama sürecine girdi. Borsa İstanbul'da halka arz için 14-15 Nisan'da talep toplanarak sürece başlanacak.

Consus Enerji, nominal hisse başına 4.50 TL fiyatla 14-15 borsada satış ve eşit dağıtım yöntemleri ile halka arz olmayı planlıyor. Consus Enerji tarafından gelen bilgilere göre; hisse başına 4,5 lira fiyat ile 14-15 Nisan tarihlerinde borsada satış ve toplama sabit fiyatla halka arz edilecek. Convus borsada işlem görmeye başlaması ile birlikte 1 ay boyunca istikrarlı işlemleri uygulama kararı aldı.

Biyokütle enerji üreticisi

Convus Enerji, Türkiye için oldukça önemli ve büyük bir marka olarak karşımıza çıkıyor. Tarımsal üretime çok sayıda katkı verdiği verilerle gözlemleniyor. Consus Enerji, dağıtık enerji kapsamında ise yap-işlet alanında Türkiye’de öncü firmalar arasında yer alıyor.

Bu alanda Consus Enerji, ülkenin en büyük gücü olarak ön plana çıkmış durumda. Yap işlet ve devret modellerinin de öncüsü olarak biliniyor.

Alış
Satış
Değişim 106.3399%
Son Değer 102937.05
En yüksek 103896.31
En düşük 102457.11
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler