Consus enerji halka arz oluyor!

Consus Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş. tarihlerinin belirlenmesiyle halka arz olmak için gün sayıyor! Halka arza ait tüm detaylar...

Consus enerji halka arz oluyor!

Consus Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş. yaptığı resmi duyuruyla talep toplanma tarihlerini açıkladı. Halka arza hazırlanan Consus Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş. tarafından yapılan duyuruda talep toplanma tarihleri olarak 14 Nisan ve 15 Nisan 2022 tarihleri gösterildi.

Belirlenen tarihler arasında yapılacak olan halka arz işleminde 105.000.000 Lot ve 10.500.000 Lot ek satışın olacağı belirtilirken, fiyat olarak ise 4 lira 50 kuruş gösterildi. Yapılan açıklamada tamamen eşit dağıtımın olacağı vurgulanırken, tüm kurumlardan halka arza katılım sağlanabileceğini belirtildi. Düzenlenecek halka arza Garanti Yatırım'ın liderlik edeceği ise ayrıca ifade edildi. Yapılacak halka arz işleminin kodu ise #CONSE olarak gösterildi.

Beklenti olumlu yönde!

Consus Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş. tarafından planlanan halka arz özeline ilk açıklamalar geçtiğimiz Şubat ayında gelmişti. Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kutman, Şubat ayında katıldığı televizyon programında halka arzın ilk müjdesini vererek günümüze ışık tutmuştu. Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kutman, “Consus Enerji'yi 2022'de halka arz edeceğiz" ifadelerini kullanmıştı. Ayrıca Kutman, gelecek yıllarda piyasaların olumlu ilerlemesini beklediğini de özel olarak ifade etmişti.