Compound coin nedir? Compound coin geleceği

Compound coin yatırımcıların yatırımlarını desteklenen havuzlardan birine yatırmasına ve bu kapsamda faiz kazanmasına olanak sağlayan bir DeFi kredi platformudur.

Compound coin nedir? Compound coin geleceği

Compound coin nedir?                                                                       

Compound coin nedir sorusunu temel bir şekilde açıklamak gerekirse Compound coin bir merkezi olmayan bir gecelik borç verme piyasasıdır. Kullanıcılar kriptolarını birbirlerine ödünç verme olanağına sahiptir. Herhangi bir banka olmadığı için pazarlık yapmaya gerek de kalmamaktadır. Kullanıcılar krediden faiz kazanmanın yanı sıra diğer Compound sahiplerinden de borç alabilirler. BAT durumunda maksimum kredi-değer oranı yüzde 50'dir. Faiz oranı varlık teminatına bağlıdır ve buna ek olarak varlık değeri belirli bir bakım eşiğinin altına düşerse borçlular otomatik tasfiye ile karşı karşıya kalabilirler.

Compound son derece deneyimli mühendislerden oluşan güçlü bir ekiple yüksek kaliteli bir kripto projesidir. Ekipte CTO olarak Geoffrey Hayes ve dört kıdemli mühendis yer almaktadır. Şirketin yerel para birimine COMP denir ve bununla birlikte yerel kripto para birimi COMP iyi bir yatırım fırsatı olabilir. Belirteci krediler için kullanmayı veya dijital dosyaları depolamayı planlıyor olsanız da COMP'a yatırım yapmak güvenli bir işlem olarak öngörülebilir.

Compound coin projesi

Compound kurucusu kim ve Compound coin hangi ülkenin soruları proje kapsamında öne çıkan başlıklardır. Compound coin projesi 2017 yılında Robert Leshner ve Geoffrey Hayes tarafından kurulmuştur.

Diğer kripto para birimlerinde olduğu gibi Compound kullanıcıların farklı kripto para birimlerine yatırım yapmasına ve borç almasına olanak tanıyan merkezi olmayan bir para birimidir. Bitcoin, fet coin, armoni one kripto ve qtum coin'i destekler. Compound ile ilgili en iyi şey merkezi bir otoriteye sahip olmamasıdır. Bu nedenle diğer kripto para birimleri ile serbestçe alınıp satılabilir. Bu kripto para birimine yatırım yapmak istiyorsanız nasıl bir süreç yönetmeniz gerektiğiniz bilmeniz gerekmektedir.

compound coin nedir

Compound coin yorum

Compound coin yorum , Compound yorum ve Compound coin ekşi aramaları kullanıcıların kripto para hakkında detaylı bir bilgi arayışı içerisinde olduğunu gözler önüne sermektedir. Compound coinin ana avantajı merkezi olmayan doğasıdır. Banka, aracı yok ve para otoritesi bulunmamaktadır. Bu müzakere ihtiyacını ortadan kaldırmakta ve kullanıcıların kredilerinden faiz kazanmalarını sağlamaktadır. Compound kullanmak basit ve ücretsizdir. Kriptoya yatırım yapmak için harika bir süreç olabilir ama yatırım yapmadan önce nasıl işlediği anladığınızdan emin olmalısınız.

Compound'un bir dezavantajı merkezi olmayan bir para birimi olmamasıdır. Ayrıca kolayca manipüle edilebilir olduğu da düşünülmektedir. Protokol bir hesaptan diğerine para aktararak zaman kaybını önlemenin bir yoludur.

compound coin yorum

Compound coin geleceği

Compound coin geleceği kapsamında belirtmek gerekir ki Compound fiyat güncellemelerini belirlemek için merkezi bir poster kullanan bir kripto para birimidir. Çeşitli borsa kaynaklarından Ether'e göre bir varlık sepeti çeker. Bu güvenilir taraf her saat blok zincirine fiyat güncellemeleri gönderir. Yeni bildirilen bir fiyat her saat güncellenen çapa fiyatından %10'luk bir sınır içinde olmalıdır. Diğer kripto para birimlerinden farklı olarak Compound ayrıca büyük fiyat hareketlerini etkinleştirmek için bir donanım anahtarının manuel olarak ayarlanmasını gerektirir.

Compound bankalara merkezi olmayan bir alternatif sağlamak için tasarlanmış bir kripto para birimidir. Amacı kredi endüstrisinde devrim yaratmaktır. Compound protokolü insanların borç para almasına ve faiz kazanmasına izin veren bir blok zinciridir. Kullanıcı ödünç aldığı parayı çekebilir ve sahip olduğu coinleri dijital cüzdanda tutabilir.

Compound coin hangi borsada bulunur?

Compound coin Binance , Huobi ve Okex gibi önde gelen borsa sitelerinde bulunabilir. Borsalarda Compound alıp satabilmek için bir hesabınızın olması gerekir.

Compound coin grafik

Compound coin grafik başlığı adı altında 1 aylık Compound coin grafiği inceleyeceğiz.

compound coin grafik

Compound coin hedef fiyatı

Compound coin hedef fiyatı 200 dolar seviyelerini aşması öngörülmektedir. Kripto para piyasasına her geçen gün artan talep ve ilgi piyasanın hareketlenmesine olanak sağlamaktadır. Ancak şunu da bilmek gerekir ki risk ve belirsizlikler her zaman var olacaktır.

Compound coin ne kadar?

Compound coin alınır mı sorusunu cevaplamamızı sağlayan bilgiler aşağıda belirtilmektedir.

Compound coin kaç dolar?

Compound coin kaç dolar sorusunun yanıtı 1 Compound coin dolar bazında 183 dolar olarak belirtilebilir.

Compound coin kaç TL?

Compound coin kaç TL sorusunun yanıtı 1 Compound coin TL bazında 2.525 TL olarak belirtilebilir.

Compound coin değerleri nelerdir?

Piyasa Değeri: 1,16B Dolar

Hacim: 96,14M Dolar

İçerik yatırım tavsiyesi değildir.