CoinShares: Yatırımcılar altcoinlere milyonlarca dolar akıttı!

CoinShares, yatırımcıların Ethereum, Ripple, Cardano ve diğer pek çok kripto varlığa milyonlarca dolar yatırdığını açıkladı.

CoinShares: Yatırımcılar altcoinlere milyonlarca dolar akıttı!

Dijital varlık yöneticisi CoinShares, yatırımcıların Ethereum, Ripple, Cardano ve diğer pek çok kripto varlığa milyonlarca dolar yatırdığını açıkladı.

Coinshares, haftalık raporunda yatırımcıların parasını nereye yatırdıklarını araştırdı. Şirkete göre, ETH'ye 33 milyon dolar aktarıldı ve böylece Ethereum listenin başını çekmiş oldu.

''Dijital varlık yatırım ürünlerinden geçen hafta toplamda 94 milyon dolar tutarında çıkış gerçekleşti. Net çıkışlara rağmen hissiyatın kötü olduğu mayıs ayının ardından bu hissiyatın pozitif bir dönüşe işaret ettiğini düşünüyoruz. Ethereum 33 milyon dolarlık girişle, yatırımcıların en çok tercih ettiği altcoin olmayı sürdürüyor.”

Rapora göre Bitcoin'in 141 milyon dolar tutarıyla rekor çıkışını gerçekleştirdiği hafta, olumsuz duyguların BTC üzerinde yoğunlaştığına işaret ediyor. Veriler, Bitcoin'in tüm zamanların en yüksek düzeyi olan 63 bin 500 dolardan 30 bin dolara gerilemesinden sonra yatırımcıların temkinli olmaya devam ettiğini ortaya koyuyor. 

''Dijital varlık yatırım ürünü işlem hacimleri, haftalık hacimlerin geçtiğimiz aya göre yüzde 62 oranında gerilemesiyle, yatırımcıların BTC'de temkinli olmayı sürdürdüğüne işaret ediyor.''

Etiketler