Coinex Türkiye’deki kullanıcılarına özel gece düzenledi! “İstanbul Exclusive Cocktail Party”

Bir küresel kripto para borsası olan CoinEx, Türkiye’de bulunan kullanıcılarına yönelik çeşitli etkinlikler sunuyor. Bu kez de kullanıcıları için kokteyl parti düzenledi. CoinEx’in Türkiye topluluğu para tutkunlarını İstanbul Şişli’de buluşturan CoinEx yemekli ve içkili bir kutlamaya imza attı.

Coinex Türkiye’deki kullanıcılarına özel gece düzenledi! “İstanbul Exclusive Cocktail Party”

CoinEx’in düzenlediği kokteyl parti katılımcıları ConiEx’in Türkiye’ye yönelik oluşturduğu sosyal medya hesaplarında gerçekleştirilen çekiliş ve bizzat CoinEx Türkiye topluluğu ile ünlü kripto traderlarının davetiyle belirlendi. Böylece, kripto para severleri buluşturan CoinEx Türkiye topluluğu üyeleri, bütün akşam boyunca blokzincir, NFT, DeFi, GameFi ve kripto para konuşulan bir ortam oluşturmuş oldu.


CoinEx Türkiye Topluluğu katılımcıların kripto para hakkındaki sorularını yanıtladı

Kokteyl parti 27 Temmuz Çarşamba günü akşam saat 20: 00’da başladı. Geceye davet edilen katılımcılar önceden belirlenen mekana icabet ettiler. Kokteyl masaları gecenin bir ikramı olarak yiyecek ve içeceklerle donatıldı. Böylece katılıcımlar yemeklerini ve içkilerini tüketirken hem sohbet edebildiler hem de hafif müzik eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar güzel vakit geçirdiler. Gecede özel olarak CoinEx tarafından kripto para sektörü üzerine gelen soruların tamamı cevaplandı. Böylece katılımcılar arasında karşılıklı bir fikir alış verişinde bulunulmuş oldu.

Coinex Türkiye’deki kullanıcılarına özel gece düzenledi! “İstanbul Exclusive Cocktail Party”
Katılımcılar CoinEx’in basitleştirilmiş vadeli işlemine ve Elçi programına büyük ilgi gösterdiler
Davetliler, CoinEx’in basitleştirilmiş vadeli işlem hizmeti ve kullanıcı davet ederek yüksek komisyon elde etmeye dayanan elçi programı gibi pek çok konuya yoğun ilgi gösterdi. Buna ek olarak, ayrıca acemi ve deneyimli kullanıcılar, diğer deneyim sahibi traderların yaşadıkları zorlukları ve gelişmeleri bizzat onlardan dinleyerek bilgi sahibi oldular.


CoinEx katılımcılara teşekkür etti

CoinEx Türkiye topluluğu ve ekibi koktely partiye katılan tüm davetlilere teşekkür etti. Yapılan açıklamada küresel kripto para borsası CoinEx olarak, Türkiye’de düzenlenen bu etkinlik için bütün hayranlara ve takipçilere teşekkür edildi. Ayrıca düzenlenen bu etkinliğe katılamayarak fırsatı kaçıran takipçiler için bir müjde veren CoinEx, gelecekteki etkinliklerinde onları da beklediklerini ifade etti.

Etiketler