Coinbase’in aktif kullanıcıları yüzde 117 oranında artış gösterdi

Yatırımcılara kripto para borsanızın yılın ilk üç ayında 1.8 milyar dolar kazandığını söylemek, şirketinizi Nasdaq listelemesinden birkaç gün önce pazarlamanın kesinlikle en iyi yolu.

Coinbase’in aktif kullanıcıları yüzde 117 oranında artış gösterdi

Kriptoda yaşanan büyüme ve talep patlaması sonrasında Coinbase, Halka arz öncesinde ilk çeyrekte rekor kar ve gelir açıkladı.


Coinbase’in mükemmel bir ilk çeyrek performansını değerlendirmesi ve planlaması mümkün olmayan bi çeyrekti.
Yayınlanan bir rapora göre, Coinbase’in kullanıcı tabanı, 2020’nin 4. çeyreğinde 2,8 milyondan, 2021 çeyreğinde 6,1 milyona şaşırtıcı bir artışla yüzde 117 arttı.
Sonuç olarak, 31 Mart’ta sona eren üç aylık dönemde borsanın geliri 1.8 milyar dolara yükseldi ve kabaca 740 milyon ile 800 milyon dolar arasında bir kar elde etti.

Coinbase’in toplam varlıkları tek bir çeyrekte 90 milyar dolardan 223 milyar dolara çıktı; Bu varlıkların 122 milyar doları kurumsal yatırımcılardan kaynaklandı.
Açıklanan 1. Çeyrek sonuçları, Coinbase’in 14 Nisan Çarşamba günkü halka arzından sadece birkaç gün önce geldi. Umut verici bir çeyrekten sonra, borsanın hisselerinin fiyatı Ocak ve Mart arasındaki dönem için tahmin edilen 343.58 dolardan kolayca yükselebilir.

Şayet kripto piyasasında yaşanan bu öngörülemez ve durdurulamaz büyüme 2 çeyrek daha devam ederse yıl sonu gelir oranları coinbase için çok büyük ümitler vaad ediyor.