Coinbase, yine eleştirilerle karşı karşıya!

ABD merkezli büyük kripto borsası, “listelenmek üzere değerlendirildiğini” söylediği yeni bir token listesi yayınladıktan sonra yine topluluktan eleştirilerle karşı karşıya kaldı. Liste, bir topluluk üyesinin "aptal" ve "neredeyse tamamen ölü" olarak tanımladığı projeleri içeriyor.

Coinbase, yine eleştirilerle karşı karşıya!

Coinbase'in bu yılın ikinci çeyreğinde listelemeyi düşündüğü tokenler arasında, StudentCoin (STC), Polkamon (PMON) ve Big Data Protocol (BDP) gibi büyük ölçüde bilinmeyen Ethereum (ETH) tabanlı ERC-20 tokenleri vardı. Ek olarak, 42 ​​başka ERC-20 tokeni ve 5 Solana (SOL) tabanlı token vardır.

Bugün Twitter'da görüşlerini paylaşan popüler kripto fenomeni Cobie, Büyük Veri Protokolü'nü "listelenen blog gönderisinden önce neredeyse tamamen ölmüş" bir proje olarak nitelendirdi.

Big Data Protocol'ün daha önce Tron (TRX) kurucusu Justin Sun ve kripto ticaret şirketi Alameda Research'ün "milyarlarca çiftçilik yaptığı" zaman dikkat çeken bir proje olduğunu da sözlerine ekledi. Ancak akıllı sözleşme, koddaki bir hata nedeniyle “yanlışlıkla insanların varlıklarını kilitlediğinde” her şey tamamen durdu.

Cobie, "O haftadan sonra kimse bir daha duymadı" dedi. Aynı notta Cobie, StudentCoin'e "2017- ICO tarzı harika bir isim" diyerek saldırdı. "Bu ne işe yarıyor? Arzı yeniden temellendirdiler mi yoksa %80'i boşaltıp bir daha toparlanamadı mı? Coinbase Listeleme Ekibi dışında kimse bilmiyor” dedi.

Bugün popüler influencer, Coinbase'i listeleme uygulamaları konusunda uzun süredir eleştirdikten sonra patlama yaptı. Geçen ay şaka yollu bir şekilde borsanın "StudentCoin" gibi aptalca bir şey ekleyebileceğini söyledi.

Coinbase, yine eleştirilerle karşı karşıya! - Resim : 1

Bugün bu öngörü gerçekleşmiş görünüyor. Kripto hedge fonu Arcane Assets'in baş yatırım yetkilisi Eric Wall, tweet'e şaka yollu bir şekilde cevap verdi: "Açıkçası Coinbase, Cobie'yi beğeniler için tersine çevirmek için bu tweet nedeniyle StudentCoin'i ekledi."

Benzer şekilde, kripto topluluğunun diğer önde gelen üyeleri de değişimi çağırdı. Coinbase için işler patlama yaşıyor epkilere rağmen, giderek artan sayıda şüpheli tokeni listelemek Coinbase'in işi için iyi olabilir. Şu anda Nasdaq borsasında COIN koduyla halka açık olan şirket, 2,5 milyar USD ile 2021'in 4. çeyreğinde şimdiye kadarki en yüksek üç aylık gelirini bildirdi.

Gelir, 2020'nin aynı çeyreğinde sadece 585 milyon USD'den yükselirken, şirketin net geliri 2020'nin 4. çeyreğinde 177 milyon USD'den 2021'in 4. çeyreğinde 855 milyon USD'ye yükseldi.

Yorumlar