Coinbase, kripto para birimi veri analiz platformu Skew'i satın alıyor

Coinbase, kripto para birimi veri analiz platformu Skew'i satın alıyor.

Coinbase, kripto para birimi veri analiz platformu Skew'i satın alıyor

Coinbase, Skew platformunu satın alıyor.

Kripto para borsası Coinbase , veri ve analitik sağlayıcısı Skew alma sürecinde olduğunu duyurdu . Bu, Coinbase'in 14 Nisan'daki halka arzından bu yana ilk büyük satın almasıdır .

Satın alma miktarı açıklanmadı, ancak sayısının on milyonlarca dolar olacağı düşünmek yanlış olmaz.

Londra merkezli ve 2018'de kurulan Skew platformu, kripto para piyasasından verileri toplar ve kurumsal kalite analiz araçları sunar. Skew, hedge fonlar, ticaret firmaları, bankalar ve takas platformları dahil olmak üzere dünya çapında 100'den fazla kurumsal müşteriye sahip olan bir şirkettir.

Ayrıca Skew, J .P gibi firmalardan alınan geleneksel finansal hizmetler ve kripto para birimi endüstrisinde uzmanlardan oluşan bir ekip satın almıştı. Morgan, Goldman Sachs ve Citigroup.

Gelen basın açıklamasında, Amerikan şirketi Skew sağlayacak açıklar büyüyen kurumsal pazara hizmet etmeye olan bağlılığını güçlendirmek istiyor. Spesifik olarak, Skew'in araçları, bir saklama hizmeti ticaret çözümü içeren Coinbase'in mevcut kurumsal ürün sunumunu tamamlayacak. 

Bu bağlamda Coinbase şunları da ekledi:

Yüksek kaliteli verilere erişimin, kripto varlık yatırımlarını değerlendiren kurumlar için çok önemli olduğunu biliyoruz. Bu nedenle, Skew'in veri analitiği platformunu Coinbase Prime ile entegre etmekten heyecan duyuyoruz, bu da müşterilerimizin kripto para birimi spot ve türev piyasalarını gerçek zamanlı olarak takip etmelerine olanak tanıyor.

Coinbase ise birkaç aydır alımlar yapmaya devam ediyor. Geçen Ocak ayında Amerikan şirketi, işlem yürütmeyi optimize etmek için çözümler sunan bir başlangıç ​​olan blockchain altyapı sağlayıcısı Bison Trails and Routefire'ı satın almıştı.

Etiketler