Coinbase, DeFi uygulamaları için yeni bir tarayıcı uzantısı çıkardı

Coinbase, DeFi uygulamaları için yeni bir tarayıcı uzantısı çıkardı

Coinbase, DeFi uygulamaları için yeni bir tarayıcı uzantısı çıkardı

Kripto para borsası Coinbase, Coinbase Wallet’ın yeni tarayıcı uzantısını duyurdu. Yeni tarayıcı uzantısıyla beraber kullanıcıların masaüstünde merkezi olmayan uygulamalara ve merkezi olmayan finansa (DeFi) daha kolay, güvenli bir biçimde bağlanabileceği kaydedildi.

Açıklamaya göre, bir milyondan fazla Coinbase müşterisi, düzenli ilaçlanma Uniswap ve Compound gibi DeFi uygulamalarını kullanıyor. Bununla birlikte kullanıcılar, bu uygulamalara masaüstünden erişmek için her bağlandıklarında cep telefonlarını kullanarak QR kodlarını taratmak mecburiyetinde. Bu durum ortadan kaldırılırken DeFi uygulamalarına erişim ve kullanım, daha basit hale getiriliyor. Coinbase Wallet hesabı, uzantıya bir kere bağlandığında tek bir tıklamayla tüm uygulamalara göz atılabiliyor.

Açıklamada Coinbase Wallet uzantısı gibi yeni geliştirmeler ve hizmetlerle DeFi alanında daha fazla kullanılabilirlik ve erişilebilirlik sağlamak üzere adımlar atılmaya devam edileceği kaydedildi.

Öte yandan Coinbase, 1.25 milyar dolarlık tahvil satışı gerçekleştirmeyi planladığını duyurdu. 2026 vadeli dönüştürülebilir tahviller, kaliteli kurumsal alıcılara satılacak. Şirket, 187.5 000 000 dolarlık ek bir tahvil satışı daha yapılabileceğini belirtti. Tahviller, nakde, Coinbase hissesine ya da bunların bir kombinasyonuna dönüştürülebilecek.

Etiketler