Çin'e gittikçe daha fazla kripto şirketi sırtını dönüyor

Çin'deki son kripto yasağının ardından, giderek daha fazla şirket yeni düzenlemelere yanıt olarak önlemler duyuruyor.

Çin'e gittikçe daha fazla kripto şirketi sırtını dönüyor

24 Eylül'de Çin, mevcut kripto yasağını tekrar sıkılaştırdı. Şu andan itibaren tüm kripto işlemleri de yasaklandı. Bu, Çin'deki birçok kripto şirketinin işlerini yürütmesini imkansız hale getiriyor. Kripto işlemlerindeki her şeyi kapsayan en son yasağa yanıt olarak, giderek daha fazla şirket artık Orta Krallık'tan çekildiğini duyuruyor. İşte Çin'de iş yapmak için artık bir gelecek görmeyen kripto şirketlerine genel bir bakış.

BitMart

BitMart, Asya'daki en büyük kripto ticaret platformlarından biridir. CoinMarketCap verilerine göre 24 saatlik işlem hacmi 1.146 milyar ABD dolarıdır. Haber portalı 8btc.com, BitMart'ın en son düzenleyici gereksinimlerin bir sonucu olarak Çin'den tamamen çekildiğini duyurdu. Kripto borsası, mevcut anakara Çin müşterilerini silmeye başladı.

BitMart bu silme işlemiyle çok fazla güç veriyor. Çin'deki tüm kullanıcılar 30 Kasım'a kadar kripto borsasından tamamen silinecek. 

Feixiaohao

Feixiaohao, Çin'de popüler bir kripto para bilgi sitesidir. Feixiaohao'da müşteriler kripto para birimleri için oranları sorgulayabilir veya kripto piyasası hakkında başka bilgiler edinebilir. 8btc.com , kripto bilgi sitesinin yeni Çin yasaklarına yanıt olarak Çin'den çekilmeyi halka açık hale getirdiğini duyurdu. Şirketin tüm hizmetleri Çin'de durdurulacak.

 Bu gibi yerel borsaların haricinde Binance, Coinbase, Alibaba ve Huobi Küresel piyasaları Çin anakarasından uzaklaşma kararı aldı.

Etiketler