Cindicator (CND) Nedir? Cindicator Coinin Geleği 2024

Cindicator, finansal bir öngörü sistemime sahip olan, bireysel ve kurumsal yatırımcılar için Blockchain sitemine sahip bir projedir. Bireysel ve kurumsal yatırımcıları finansal öngörü sistemi sunan bir Blockchain sistemidir.

Cindicator (CND) Nedir? Cindicator Coinin Geleği 2024

Kullanıcıların ve yapa zekânın piyasalar üzerindeki tahminlerini sentezleyerek kullanıcıların erişimine sunan bir sistemdir. Bu yazımızda CND hakkında aklınızda bulanan “Cindicator Nedir?, CND Nedir?, Cindicator Ne İşe Yarar?, CND Nasıl Alınır?, Cindicator Nasıl Çalışır?” gibi sorularda sizlere yardımcı olacağız. Bu yazımızı dikkatli bir şekilde okuyarak Cindicator hakkında detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz.

Cindicator Nedir?

2015 yılında başlatılan Cindicator, blockchain teknolojisini temel alan bir projedir. Bu projenin temel amacı, finans piyasalarındaki tahminleri ve yatırımcıların öngörülerini bir araya getirerek analiz sonuçları üretmektir. Bu sayede yatırımcılara, daha sağlıklı yatırım kararları alabilmeleri için en iyi piyasa verilerini sunmayı hedeflemektedir.

Cindicator, bu süreci gerçekleştirirken "Hibrit Zeka" yaklaşımını benimsemektedir. Bu yaklaşım, insanların ve yapay zekanın tahminlerini birleştirerek, kullanıcılara doğru ve güvenilir veriler sunmayı amaçlar. Şirket, bu projenin gelecekte önemli projelerden biri olacağına inanmaktadır.

2019 yılında, Cindicator ağı, 30'dan fazla yapay zeka algoritması kullanarak aylık olarak 400.000'den fazla tahmin üretebiliyordu. Bu yüksek verilerin yanı sıra, projenin bir parçası olarak Ethereum üzerinde çalışan bir CDN adlı projesi bulunmaktadır. Bu, Cindicator'ün finansal analiz ve tahmin alanında sunduğu çözümlerin bir parçası olarak değerlendirilmektedir.

Cindicator Nasıl Çalışır?

Cindicator içerisinde yer alan kullanıcılar, platform üzerinden sorulan finansal soruları günlük olarak cevaplayarak bir takım verilerin oluşmasını sağlamaktadırlar. Bu tahminler kripto paraların yanında, vadeli işlemler, hisse senetleri ve forex’de dahildir. Ayrıca bunların yanında kullanıcılara, ekonomik olaylar ve finansla gelişmeler ile ilgili de tahminler sunabilir. Sistemde yer alan algoritma gerçeğe yakın, doğruluk payı olan tahminlere daha çok itimat etmektedir. Tahminler yapıldıktan sonra ise işin içerisine yapay zeka girmektedir. Sistemde yer alan yapay zeka, kullanıcılarım tahminlerini analiz ederek bir takım veriler oluşmasını sağlamaktadır. Ayrıca CDN, tahminler yapan kullanıcıları her ay sonunda ödüllendirme sistemine tâbi tutulmaktadır. Kullanıcıların alacağı ödüller ise yapılan tahminlerin doğruluk oranlarına göre verilmektedir. Bu yüzde kullanıcılar ne kadar çok doğru tahmin yaparsa o kadara çok ödüllendirmeye tâbi tutulmaktadır.

CDN Coin Nedir?

CDN Ne İşe  Yarar?

Cindicator içerinde yer alan CDN, Cindicator’un yerli coinidir. Bu coin Etheryum tabanlı olarak üretilmiştir. CDN ağı içerinde yer alan ve kullanıcılara adil bir dağıtım sağlamaktadır. Platform içerisinde yer alan tahminleri kullanıcıların erişimine sunulmaktadır. Bunun yanında kullanıcıların stratejik karar alma sürecine dahil olmasını sağlayarak belirli bir kitlenin oluşumu sağlanmaktadır. Kullanıcıların ve yapay zekânın topladığı tüm bilgiler, analizler sonucunda kullanıcıların erişimine sunulmaktadır.

CDN Nasıl Alınır?

Cindicator projesiyle ilgisi bulunan kişiler ilk öncelikle CDN’nin faaliyet gösterdiği borsalar üzerinde yer alması gerekmektedir. Bunun ilk önce kullanıcıların CDN’nin yer aldığı borsalardan birine kayıt olmadı gerekmektedir. Kayıt işlemlerinin ardından hesaplarını belirli aşamalar ile birlikte doğrulama yaparak bu borsalarda faaliyet gösterebilirler. Bunları yapan kullanıcılar CDN almak istedikleri zaman, cüzdanlarında yeterli bakiye olmasıyla birlikte diledikleri kadar CDN satın alma işlemini gerçekleştirebilirler.

Sorumluluk Reddi

Bu yazımızda herhangi bir şekilde yatırım tavsiyesi yoktur. Kripto yatırımları oldukça yüksek riskli yatırımlardır. Bu nedenle yatırım yapacak kişiler bu yazıyı kesinlikle referans almaması gerekmektedir. Bu yazımızı okuyan kişilerin yapacağı yatırımlar tamamen kendi sorumluluğundadır. Kişilerin yapacağı yatırımlar sonrasında site ve yazar herhangi bir şekilde sorumlu tutulamaz.

Etiketler