Chilliz Teknik görünüm ve formasyon analizi

Büyük bir ralli sonrası serbest düşüşle adeta çakılan Chilliz (CHZ ) geri dönebilecek mi gelin birlikte bakalım.

Chilliz Teknik görünüm ve formasyon analizi

Büyük bir ralli sonrası serbest düşüşle adeta çakılan Chilliz (CHZ ) geri dönebilecek mi gelin birlikte bakalım.

CHZ NEDİR?

CHZ coin Spor ve e-spor dünyasında yaygınlaşan kripto para birimidir. Alexandre Dreyfus ve arkadaşları tarafından 14 Şubat 2018’de piyasaya sürülmüştür. CHZ, Socios.com platformunun hizmet token’ı olarak kullanılmaktadır.

Ethereum ağı üzerinde oluşturulan ve bir ERC-20 token’ı olan Chiliz (CHZ),spor ve eğlence kuruluşlarına, izleyicileriyle etkileşim kurmalarına ve onlardan para kazanmalarına yardımcı olmak için blockchain tabanlı araçlar sunar.

Socios ve Chiliz ekibi birçok önde gelen spor kulübü ile ortaklıklar imzalayıp, taraftarların Chiliz Coin kullanımı sayesinde takımlarının aldıkları kararlarda söz sahibi olabilmesini hedefliyor.

Dünya'nın büyük klüpleriyle adının geçmesinin ardından büyük bir ralli yapan CHZ ardından kar satışı ve haber akışının yavaşlamasıyla birlikte hızla değer kaybetmiş adeta çakılmıştıı bir kaç gündür tekrardan hareketlenme çabasında olduğunu düşünülen CHZ 'de senaryo nasıl işleniyor formasyon hedefi nedir ve teknik destek noktaları nerelerdir?

Destekler: 0,5274 - 0,5173 - ,5075

Dirençler: 0,5608 - 0,6027 - 0,7503Chilliz Teknik görünüm ve formasyon analizi - Resim : 1

Üçgen içinde kaldığı ve formasyonun çalıştığı senaryoda hedefleri tekrar tüm zamanların en yüksek değeri olan  0,9420 olan CHZ şu sıralar 0,53650 Cent seviyesinde işlem görüyor.

Yasal Uyarı 

Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Etiketler