Cardano kurucusu: Gelecek Bitcoin and Co.'ya ait

7 Eylül Bitcoin tarihine tarihi bir tarih olarak mı geçecek? En azından Cardano'nun kurucusu Charles Hoskinson bunu böyle görüyor.

Cardano kurucusu: Gelecek Bitcoin and Co.'ya ait

Charles Hoskinson Bitcoin'i tebrik ediyor. Kripto para birimi 7 Eylül'de El Salvador'da resmi ihale yapıldıktan sonra, Cardano'nun kurucusu diğer ulus devletlerin yakında aynı şeyi izleyeceğine inanıyor ve şöyle söylüyor: Önümüzdeki yıllarda, daha birçok ulus devlet, kripto para birimlerini para politikalarının bir parçası olarak kullanacak.

Hoskinson, 7 Eylül'de bir YouTube canlı yayınında konuşma yaptı. Ethereum ortak başlatıcısı ve kripto öncüsü, Orta Amerika'daki gelişmeyi Bitcoin ve Co'nun durumu hakkında düşünmek için bir fırsat olarak gördüğünü söyledi.

Hoskinson, Bitcoin adaptasyonuna inanıyor

Cardano kurucusu, Bitcoin ve tüm kripto alanının uzun bir yol kat ettiğini söyledi. Buna göre, her devletin bir kripto stratejisine ihtiyaç duyduğu bir noktaya doğru ilerliyor olacağız. Adaptasyon eğilimi Hoskinson için de hız kesmeden devam edecek, çünkü:

25 yaşın altındaki kişilerin çoğunluğu kripto para birimleri konusunda olumludur ve birçoğu onlara sahiptir. Gelecek bu.

Hoskinson, kripto alanındaki çeşitli oyuncuların ortak noktalarına daha fazla dikkat etmesi gerektiğini defalarca vurguladı. Bunlar, herhangi bir fikir farklılığını çok aşacaktır. Merkezi para sistemine bir alternatif yaratma yönündeki ortak dürtü sonunda galip geldi:

Biz sektör olarak kazandık. Şimdi sadece bunun gerçekte ne anlama geldiğini ayrıntılı olarak açıklama meselesi. 

Etiketler