Cardano coinin (ADA) 2022 planları belli oldu!

Cardano'nun gelecek hedefi ne? Charles Hoskinson, ADA topluluğunun neler bekleyebileceğini açıklayan bir konuşma yaparak tüm ADA yatırımcılarına ve kripto piyasasına ADA coinin geleceği hakkında bilgiler verdi.

Cardano coinin (ADA) 2022 planları belli oldu!

ADA coin geleceği 2022

Cardano'nun yaratıcısı ve IOHK patronu Charles Hoskinson, önümüzdeki yıl ve kripto alanı ve ADA için ilgili fırsatlar ve riskler hakkında konuştu. Cardano'nun kurucusu ve Ethereum'un kurucu ortağı “Cardano'nun farkındalığı katlanarak arttı” dedi.

Hoskinson, Cardano'nun geçen yılki performansından da bahsetti. Kurucuya göre, çoğu NFT olan blok zinciri aracılığıyla iki milyondan fazla varlık yayınlandı. Ancak, dApp'lerin gelişimi beklenenden biraz daha yavaş. Buna göre, blok zincirindeki 127 proje şu anda bu tür merkezi olmayan uygulamaların geliştirilmesinde aktif olarak yer alması gerektiğinden bahsetti. Hoskinson, Cardano'nun kalitesinin herkes tarafından görüldüğünü ve bununla birlikte yatırımcıların güvenini kazanmaya devam ettiklerini belirtti.

ADA coinde yenilik: Açık kaynak yapısı!

Cardano'nun kurucusu kısa bir eklemede bulunarak, topluluğun 2022'den neler bekleyebileceğinden de bahsetti. “Gelecek yıl resmi bir açık kaynak yapısı oluşacak. Bir nevi Linux için bir Hyperledger gibi ve birçok kurumun eklendiğini göreceğiz,” diye açıkladı.

Hoskinson. “Birinci öncelik olarak doğrulukla başladık. Artık bu doğruluk elde edildiğine göre performans, optimizasyon ve kullanılabilirliğe geçebileceğiz” dedi. Hoskinson, kripto endüstrisindeki başarının teste tabi tutulacağını da belirtti. Ancak Cardano'nun kurucusuna göre bunun da olması gerekiyor. Hoskinson, "Çünkü başarılı olursak, insanlığın güç yapısını değiştireceğiz" dedi.

Benzer bir kuruluş olan Ethereum, kripto piyasalarında ödül dağıtılması yoluyla toplumumuzda daha adil şartlarda ile gelir potansiyelini ortaya çıkaracağını söyledi. Ancak aynı zamanda eski yapılarıyla geleneksel kurumları da es geçmeden entegrasyonu tamamlanması gerektiğini de dile getiriyor.

Hoskinson, açıklamalarına şöyle devam etti;

“Çekirdek boş olduğunda, temel bozulduğunda, aşındığında, çatladığında, çürüdüğünde, tek gereken biraz itmek. Sektör olarak birlikte yaptığımız da tam olarak bu. İnsanlığı biraz dürtüyoruz," dedi.

Cardano'nun kurucusu, canlı yayın sırasında yaptığı açıklamada, ağın artık hedeflerine ulaşmak için emrinde olan tüm araçlara sahip olduğunu söyledi.

Hoskinson ayrıca ADA coin için 2022 yılı harika bir yıl olacak diyerek yatırımcılarına da ümit dolu mesajlar vermeyi de ihmal etmedi.

ADAUSD:BNN Cardano Amerikan Doları
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 0.2668
En yüksek 0.2723
En düşük 0.265
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler