Büyük bir balina, düşüş fırsatını değerlendirerek Shiba Inu alımı yaptı

FXStreet haberine göre büyük bir balina, düşüş sürecini fırsat bilerek Shiba Inu (SHIB) alımı gerçekleştirdi.

Büyük bir balina, düşüş fırsatını değerlendirerek Shiba Inu alımı yaptı

FXStreet tarafından yayınlanan bir habere göre, büyük bir kripto para yatırımcısı, varlığın fiyatı 14 Ekim tarihinde geriledikten ve SHIP CoinMarketCap'te 14. sıradan 21. sıraya düştükten sonra büyük oranda Shiba Inu (74,9 milyar SHIB) satın aldı.

11 Ekim'den bu yana Shiba Inu, piyasa değerinin iki milyar dolara yakın kısmını kaybederek 12 milyar dolardan 10 milyar dolara geriledi.

Balinanın elinde şu an 1,9 milyon doların üzerinde SHIB var

Son zamanların en popüler kripto para birimlerinden birisi olan SHİB, geçtiğimiz günlerde bir hafta yüzde 300'ün üzerinde bir ralli gösterdi. Kripto para 7 Ekim tarihinde 0,00003314 dolarla yüksek bir düzeye çıktı. Bununla beraber, 10 Mayıs tarihinde ulaşılan tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,0004999 doların yaklaşık yüzde 30 altında kaldı.

SHIB, daha sonra önemli bir düşüş gösterdi.

Öte yandan, kripto para gerilerken bir kripto para balinası 2 milyon dolara yakın yatırım yaptı. Daha önce bildirildiği gibi, bu son zamanlarda olağanüstü miktarlarda SHIB satın alan ilk balina da değil.

Söz edilen ralli başlamadan önce, başka bir isimsiz balina tek bir işlemde ilk 6 trilyon SHIB satın aldı ve iki gün sonra toplam 276 milyar token olan üç parça satın aldı. Uzmanlar, bu satın almaların SHIB'nin yüzde 300 rallisinin sebepleri arasında olduğunu düşünüyor.

Etiketler