Ripple'da rekorların ardı arkası kesilmiyor!

XRP'de yıllardır uyuduğu uykusundan uyanan milyonlarca coin piyasa yapıcılar sayesinde tekrar değer kazanıp yeni sahiplerine ulaşıyor.

Ripple'da rekorların ardı arkası kesilmiyor!

Serbest piyasada 1 Ripple fiyatı 15,55 TL TL‘dir. Ayrıca 1 Ripple 1,93 dolardır. 

Ripple fiyatı son 24 saatte yüzde 8 lik bir değişim ile şu anda 15,55 TL TL‘den işlem görmektedir. Son 24 saatteki Ripple hacmi ise 9,930,227,042 dolar ve kripto para biriminin toplam piyasa değeri 50,153,579,967 dolardır.

Ripple (XRP) Nedir?

Ripple küresel bir ödeme ağıdır ve dünyanın herhangi bir yerindeki herhangi bir para biriminin saniyeler içinde, oldukça uygun işlem ücreti ile gönderilmesini sağlar. Platform, SWIFT veya Western Union gibi eski model uluslararası para gönderme sistemlerine rakip olmak için yola çıktı.

Ripple yatırımcısına 2017'den bu yana davalarla ve sürekli dolaşımda artan paylardan dolayı işkence ediliyordu. Kasım ayında 5 liralara gelip daha sonrasında 1.19 TL'ye kadar gerileyen Ripple için herkes davayı kesin kaybetti gözüyle bakıyordu.
Daha sonra Ripple'dan çok ciddi ve etkileyici bir savunma geldi. Davada işlerin tersine dönmesi ile birlikte Ripple, Kasım ayından bugüne kadar yüzde 800 kazandıran bir alt coin rallicisine dönüştü.

İçinde birden fazla formasyon barındırıran 28 Ocak 2021 tarihinden bu yana önce yükselen üçgen daha sonra ise bayrak formasyonunu çalıştıran Ripple 0,26 dolardan başlattığı formasyonlarına TSİ 11:00'de şu an 1.91 dolardan işlem görüyor. 1,97 dolar zirvesinden gerçi çekilmeler yaşasa da hala ciddi alıcılılar gelmeye devam ediyor.

Henüz dava süreci devam ederken bu yükselişlerin yaşanması Ripple yatırımcıları tarafından eğer dava kazanılırsa fiyat kaç dolar olacak? Sorusunu getiriyor. 

XRP'de güncel teknik verilerin ışığında teknik ve direnç seviyeleri ise şöyle:

Destekler 1,76 - 1,54 - 1,28 
Dirençler 1,96 - 2 - 2,06

Ripple'da rekorların ardı arkası kesilmiyor! - Resim : 1BirBorsa / Cem Arslan 

Yasal Uyarı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Etiketler