Bu SHIB ve DOGE analizine dikkat: Olacakları sıralıyor!

Shiba Inu fiyatı, yaklaşan bir tasfiyeyi gösteriyor olması olası sebepler üretmekte. SHIB için anahtar fiyat aşamaları ortaya çıkmış bulunmakta. Dogecoin fiyatı ise, eşit yükseklerin al-dur likiditesi toplandıktan sonra nedensizce hareket ediyor.

Bu SHIB ve DOGE analizine dikkat: Olacakları sıralıyor!

DOGE fiyatı, yönlü bir önyargı oluşturmaya çalışmakta. Dolayısı ile potansiyel bir düşüş mümkün görülmekte. Shıba Inu fiyatı, Ağustos ayının ikinci işlem haftası epey çekişmeli bir savaş vermekte. Bundan önceki görünümler tokenin bir yandan hem düşüş hemde yükseliş tarafları için gösterge vermektedir. Fakat şu zamana kadar hiçbir amaç başarı bir şekilde sonuçlanmadı. SHIB fiyatı epey kararsız bir duruma geldi ve muhtemelen dalgalı fiyat hareketini patlayıcı bir hamle ile çözecek. Meme coin şu anda 0.00001230 dolarda işlem görmektedir. Yalnız fiyat bakımından pek bir değişiklik söz konusu olmadı. Geçtiğimiz haftalardaki 0.00001400 dolar bölgesini amaçlayan görünümünden elde edilen kârlı boğalar çok dikkatli olmalılar.

19 Temmuz ve 8 Ağustos arasında fiyat düşme eğilimi gün yüzüne çıktı. Bu şekilde ince bir işaret, 0.00001074 doları amaçlayan garanti bir düşüşü etkileme potansiyeli taşır. Fakat yine de 0,00001400 dolardaki amaçlanan hedef bölgesi ise silahların ulaşabileceği bir yerde. Hedef  geçildiği takdirde trader'lar kârı gerçekleştirmeyi düşünebilir. Çünkü düşüş yapma sapmaları olaydan takiben tasfiyelere sebep olma eğilimindedir. Shiba Inu fiyatındaki artış trendinin güçsüzlüğünü 0.00001217 doların altında bir kırılma göstermektedir.

Dogecoin fiyatında düşüş görülebilir

Dogecoin fiyatı, kontrol teslim noktasından (POC) 0,066 dolarda yükseldi. Devamında yükselişini etkileme adına azalan trend seviyesini kırdı. Bununla beraber yükseliş momentumu eşit yüksek seviyelerin üzerinde duran likiditeyi 0,074 dolardan toplayışının ardından düşüş segiledi. DOGE büyük ölçüde Bitcoin fiyatına bağlıdır. Bu sebepten dolayı düşüş trendinin, Bitcoin fiyatı düşüş eğiliminde olduğu müddetçe devamı muhtemeldir. POC'nin 0,066 doların altına yakın bir günlük mum çubuğu düşüş trendinin başladığını doğrulayacaktır. Böyle bir ifade de, Dogecoin fiyatı büyük bir yardım alanı olan 0,048 ila 0,057 dolar talep bölgesini tekrardan ziyaret edecektir. DOGE bir yükseliş trendini etkilemeden önce 0,057 dolarda eşit düşük seviyelerin süpürülmesi olasıdır.

Bu sebepten dolayı piyasa katılımcıları bu hareket ile yüde 19'luk düşüş olan 0,057 dolarda kısa pozisyon yapabilecelerdir. Böylece süpürülmenin ardından uzun DOGE pozisyonu açabilirler. İkinci olarak Dogecoin fiyatı için 0,074 dolar direnç seviyesinin ise tekrardandan test edilmesinde daha sonra yüzde 16'lık bir yükselişin gerçekleşmesine izin verecek. Böylelikle yüzde 35'e varan artış mümkün olacak. DOGE fiyatı gelişmeleri bekler iken 0.048 doların altına yakın bir günlük mum, DOGE için yükseliş tezini gerçersiz olarak kılacaktır. Bu durumda meme coin'in 0,040 dolarda devamlı bir yardım seviyesi arayarak düşmesi olasıdır.

Uyarı: BirBorsa.com'da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğine değildir.

Buse KAPLAN/BirBorsa        

SUSD KC Amerikan Doları Türk Lirası
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 32.36
Satış 32.38
Değişim -0.0899%
Son Değer 32.38
En yüksek 32.41
En düşük 32.32
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler