BTT güncel formasyon analizi

BitTorrent Coin Yorum: BitTorrent fiyat ivme kaybetti. BTT, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0.0134 doların yüzde 42 altında olan 0.0078500'den işlem görüyor. Piyasa değeri 5 milyar doların altına düştü ve şu anda 32'inci en büyük para birimi.

BTT güncel formasyon analizi

BTT Yorum

BTT fiyatı, Bitcoin ve Ethereum gibi diğer dijital para birimleri yükselişe geçmesine rağmen son zamanlarda keskin bir düşüş gösterdi. Bu performansın nedeni, fiyatın yalnızca bu yıl yüzde 4000'den fazla arttığı düşünülürse, çoğunlukla kar satışı denilebilir. Fiyat düştükçe, birçok alıcı dağıtım aşaması olarak bilinen aşamada satış yapmaya başladı.

BitTorrent, büyük bir ralli yaptıktan sonra bu dağıtım aşamasından geçen tek dijital para birimi değil. En son hafızalarda, Dogecoin, Theta gibi para birimleri büyük bir ralliden geçtikten sonra düşüşle mücadele ediyor.

Doge Coin uzun sayılabilecek bir dinlenmenin ardından dün gece tüm zamanların en yüksek Doge değerini tazeledi. Peki aynısı BTT için geçerli olacak mı?

BTT Coin Geleceği 2022

Dört saatlik grafikte, BitTorrent platformunun yerel belirteci olan BitTorrent madalyonunun dikkat çekici hikayesini görüyoruz. Yeni başlayanlar için bu, insanların çoğunlukla ücretsiz olarak içerik indirmelerine ve izlemelerine izin veren dünyanın en büyük torrent platformudur.

Ancak son zamanlarda, fiyat düştü. Bu sebeple mağdur edildiğini düşünen yüzler sosyal medya platformu kullanıcısı Twitter'dan #1000BTT etiketiyle seslerini duyurmaya çalışıyorlar.

Fiyat yüzde 38,2 Fibonacci geri çekilme seviyesinin altına düştü. Ayrıca, 25 günlük ve 15 günlük hareketli ortalamaların altına düşerken, ortalama gerçek aralık (ATR) 4 Nisan'dan bu yana en düşük seviyeye indi.

Bu bilgilerin ışığında günlük grafiklerde BTT grafiği STOCH RSI dışında pekte ümit vermiyor. Dönüş emaresini başlatmaya çalışan BTT'de düşen kanalın tepesi olan 0,0035 bölgesinin üzerinde gün kapatması pozitif yönlü devam hareketini yapmak için bir gösterge olarak kullanılabilir.

Destekler: 0,002584 - 0,002348 - 0,001984
Dirençler: 0,002816 - 0,002918 - 0,003196

BTT Grafik

BTT hedef fiyatı 2022

BitTorrent Coin Haberleri

BTT coin konusunda en net haber piyasadaki arzının kısıtlanması ve ve yakım işlemlerinin gerçekleşmesi ihtimali olarak göze çarpıyor. Bunun dışında BTT ve torrent şirketleri arasında gelecek dönemde yapılabilecek ortaklık antlaşmaları kripto para birimine pozitif yansıma ihtimalini artırıyor.

 

BirBorsa / Cem Arslan

Yasal Uyarı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Etiketler