BTC'den yine yeniden yeni rekor!

Gece yarısından sonra iyice hareketlenen kripto borsa piyasasında adeta alım çılgınlığı yaşanıyor. Btc tarihi zirvesini aynı gece içinde 3 kere tazeledi.

BTC'den yine yeniden yeni rekor!

Dünyanın en çok kullanılan kripto para birimi Bitcoin 64 bin doları da aşarak rekor tazeledi.

Bitcoin'in yükselişinde dünyanın en büyük kripto borsaları arasında sayılan Coinbase'in Nasdaq'ta halka arz sürecini tamamlamasının yarattığı iyimserlik ve dün dağıtımına ABD'de başlanan ekonomik yardım paketi oldu. Dağıtılan yardımların hesaplara geçmesiyle birlikte tüm piyasadaki para miktarı gittikçe artmaya devam etti. Bir çok haber akışınının ve teknik birikmenin arkasından aynı gece içinde 3 rekor kıran BTC'nin yükselişine ETH, XRP gibi alt coinlerin liderleri de eşlik etti.

Halka arzın kripto paraların resmi makamlar tarafından kabülünü destekleyeceği ve sektöre kurumsal yatırımcı girişini artıracağı öngörülüyor.

Bitcoin fiyatı halihazırda 64500 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

BTC'den yine yeniden yeni rekor! - Resim : 1

Trendini neredeyse kusursuz şekilde götüren BTC / USDT paritesi yüsekelen kanal içinde hareketlerine devam ediyor. Gelen kusursuz haber akışının da etkileriyle birleşince yeni rekorlar kırılması kaçınılmaz oluyor.

Trend desteğiolan 8 Nisan'da 55.900 Dolar temasından sonra aldığı sert tepki ile 61.000 Dolar seviyesine kadar çıkış yakaladı.
Bir günlük dinlenmenin ardından her geçen gün yeni alıcıların gelmesi ve haber akışı ile 13 Nisan'ı 14 Nisan'a bağlayan gece 64.802 Dolar seviyelerine çıkarak yeni tarihi zirvesini gördü.

BTC 'de güncel olarak destek ve direnç seviyeleri ise şöyle:

Destekler 62704 - 61042 - 58000
Dirençler 64802 - 67416 - 70046

BirBorsa / Cem Arslan

BTCUSD:BNN Bitcoin Amerikan Doları
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 26075.5
En yüksek 26242
En düşük 25920
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler