Blockchain.com, NFT sektörüne gireceğini duyurdu

Kripto para ve kripto finans şirketi Blockchain.com, kendi NFT platformunun betasını başlattığını ve yakında piyasaya süreceğini açıkladı.

Blockchain.com, NFT sektörüne gireceğini duyurdu

Kripto para ve kripto finans şirketi Blockchain.com, kendi NFT platformunun betasını başlattığını ve yakında piyasaya süreceğini açıkladı. Platform OpenSea tarafından desteklenecek.

NFT pazarı hali hazırda beta aşamasında test edilirken ve bireylerin bir bekleme listesine kaydolmaları gerekirken, Blockchain.com NFT pazarına giren şirketlerden biri oluyor. Pazar, bireylerin NFT'leri Blockchain.com cüzdanlarında satın almalarına, satmalarına ve saklamalarına imkan verecek.

Şirket, NFT satın almak için bu sürecin karmaşık ve sezgisel olmadığını belirtti. Blockchain.com, NFT işlevselliğini doğrudan cüzdanına ekleyerek daha basit ve kullanıcı dostu bir hâle getirmeyi amaçlıyor.

Kripto borsalarından FTX.US ekim ayında ve Binance da haziran ayında kendi NFT pazaryerini başlatmıştı. FTS.US'ın pazarı, hem ETH hem de Solana tabanlı NFT'lere destek veren ilk platform oldu.

ABD'li kripto para borsası Coinbase de ekim ayında NFT pazaryerini açıklamıştı ancak şu an beta aşamasında. NFT'lere olan ilgi, yılın üçüncü çeyreğinde yüzde 700 artışla 10,7 milyar dolar ticaret hacmine ulaştı.

Etiketler