Blockchain devi oyladı

Blockchain devi olan Lido, proje kapsamında hazinesinde bulunan altocinlerin oldukça düşük miktarını yani yüzde 1’ni Dragonfly Capital’e satışına yönelik karar aldı.

Blockchain devi oyladı

Blockchain devi Lido’nun hazinesindeki yüzde 1 miktarı, 10 milyon Lida’ya denk geliyor. 10 milyon Lido ise şu anda güncel verilerden hesaplayacak olursak yaklaşık olarak 25 milyon dolar civarında bir satış rakamına tekabül ediyor.

10 Milyon değerinde Lido satılacak

Blockchain devi olan Lido, hazinesinde olan yüzde 1 değerindeki Lido’larin Dragonfly Capital’e yönelik satışa hazırlanıyor. Hazinesinde yüzde 1 civarında yapacağı satış, yaklaşık olarak 10 milyon dolara denk geliyor. Lido bu satışını üçüncü bir tarafa yapmış olacak.
Lido, yapılacak olan bu satışları, oybirliği ile kararlaştırdı. Kullanıcılar, satış yapılması için 60 milyon LDO kullandı. Bununla birlikte kullanıcıların büyük bir bölümü bu satışın yapılmasını desteklediğini gösterdi. Satışa karşı olan kişiler ise sadece 500 bin Lido kullandi. Bu nedenele satışları destekleyen kitlenin yanında desteklemeyen kişiler, oldukça küçük bir topluluk olarak kaldılar.  

Blockchain devi oyladı

Lido’nun bundan önceki oylamaları

Son yapılan oylamadan 1 ay kadar önce bir oylama daha gerçekleşmişti. Bu oylama, bazı nedenlerden dolayı tam olarak gerçekleşememişti. Eğer gecen ayki oylama gerçekleşseydi hazineden yüzde 1 yerine yüzde 2 arza açılmış olacaktı.


Bu satışlarda fon aracılığıyla Lido’nun holding üzerinde bir çeşitlenme yaşaması bekleniyor. Oylama, diğer yüksek miktarda olan kararları takip ediyor. Bu sene Lido, sahip olduğu Etheryumlara sınırlama getirdiğini bildirdi. Ancak bu karara çoğu kullanıcı tarafından olumsuz geri dönüşler alındı. Bu sebeple bu karar henüz onaylanmadı. Hâlâ geliştirme aşamasında olan bu kararın ileride nasıl sonuçlanacağı, kullanıcılar tarafından büyük bir merak konusu hâline geldi.

Sorumluluk reddi

Bu yazımızda herhangi bir şekilde yatırım tavsiyesi yoktur. Kripto yatırımları oldukça yüksek riskli yatırımlardır. Bu nedenle yatırım yapacak kişiler bu yazıyı kesinlikle referans almaması gerekmektedir. Bu yazımızı okuyan kişilerin yapacağı yatırımlar tamamen kendi sorumluluğundadır. Kişilerin yapacağı yatırımlar sonrasında site ve yazar herhangi bir şekilde sorumlu tutulamaz.

Etiketler