Bitcoin mi Ethereum mu? Kripto polisleri Mike Tyson'ı tuzağa düşürdü

Mike Tyson kriptoyu merak ediyor. Görünüşe göre Bitcoin ve Ethereum arasında gidip geliyor ve şimdi kripto-Twitter'dan tavsiye istiyor.

Bitcoin mi Ethereum mu? Kripto polisleri Mike Tyson'ı tuzağa düşürdü

Yaşayan efsane Mike Tyson, boks eldivenlerini uzun zaman önce bıraktı. Ancak şimdi “Iron Mike”, zaman zaman zorlu bir mücadelenin de yaşandığı yeni bir arenayı hedefliyor. Twitter'da, "Gezegendeki en kötü adam", 5,6 milyon hayranına tüm kripto acemilerinin muhtemelen er ya da geç karşılaşacakları bir soru sordu. 

Bitcoin mi Ethereum mu?

Bitcoin müjdecisi Michael Saylor, Mike Tyson'a yardım teklif ediyor

Bu, “Kid Dynamite”a kripto Twitter için bir başlangıç ​​noktası sağlıyor. Mikrostrateji patronu Michael Saylor, ön planda başka türlü nasıl olabilir ki - 1 numaralı kripto para birimini tanıtıyor. Yoğun bir araştırmadan sonra seçimi sonunda Bitcoin'e düştü.

Micheal Saylor Twitter üzerinden Tyson'a şu yanıtı verdi:

Mike, bu soruyu bin saatten fazla düşündüm ve Bitcoin ile devam etmeye karar verdim. Şimdiye kadar BTC'de 2,9 milyar dolar satın aldım çünkü bunun dijital mülkün geleceği olduğunu düşünüyorum.

Herkes seni kandıracak

Bu arada kripto platformu HEX'in kurucusu Richard Heart'ın ise bambaşka bir akışı var. Heart, her açıdan Bitcoin'den daha üstün olan Ethereum ağı için şunları söylüyor:

 Mike, herkes seni kandıracak ve zaten satın aldıklarını sana satmaya çalışacak. Özelliklerle ilgileniyorsanız, ETH. Kursla ilgileniyorsanız, ETH. Merkeziyetsizlikle ilgileniyorsanız, ETH. Ölçekleme? ETH. Yol haritası? ETH. Hayır Kurumu Destekleyen Kurucular? ETH.

Kısaca ETH'nin çok daha değerli ve yüksek işlevli olduğunu düşündüğü yazısını Mike Tyson'a iletti. 

Etiketler