Bitcoin'den geri dönüş mü var?

Bitcoin'den 47800 dolardan gelen tepki alımıyla tekrar yükselişe geçti.

Bitcoin'den geri dönüş mü var?

Sansasyonel fiyat hareketleriyle gündemden hiç düşmeyen BTC'de dalgalar her zamankinden daha sert çarpmaya devam ediyor.

Yükseldi mi? Düştü mü sorularının hiç bitmeyeceği bir gerçek... Çünkü her zaman her fiyattan alan yeni yatırımcılar fiyatların her zaman yükselmesini isteyecekler. 

Peki Teknik Açıdan BTC Ne durumda? 

Günlük grafikte herhangi MACD ve RSI'da ciddi bir Negatif uyumsuzluk söz konusu. Piyasa yapıcıların genel anlamda  ''mal dağıtımı'' diyebileceğimiz bir dönemde olduğunu düşünmeye devam ediyoruz.  BirBorsa analistleri olarak ortak birkaç iki ihtimal değrlendirdik. Bunlardan birincisi şöyle; RSİ ve MACD uyumsuzluğunun devam etmesinin ardından 57500 dolar üstüne atan BTC'nin tüm vadeli ve kaldıraçlı işlem yapan yatırımcıların pozisyonlarını ''out stop'' ettirmek ve arından sert satış dalgasının gelmesi beklentilerimiz arasında.

İkinci ihtimal ise RSI ve MACD uyumsuzluğunun bir an önce çalışıp git-gel yaptırıp satış dalgası başlatıp hızlıca 42000 dolar çevresine atım söz konusunu.

42000 dolar çevresinde iste tekrardan büyük yatırımcıların alım yapabilme potansiyeli doğuyor.

Bitcoin'den geri dönüş mü var? - Resim : 1

Peki ya yükseliş söz konusu ise? BTC'nin tekrar yükseliş senaryosunda ise düşeni kırılımı bugün itibarıyle gerçekleşti. Bu kırılımla beraber tekrar 67000 dolar seviyesini aştığı taktirde ise 70000 dolar civarına çıkması beklentiler arasında.

Bitcoin'den geri dönüş mü var? - Resim : 2

BirBorsa / Cem Arslan 

Yasal Uyarı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Alış 64104.32
Satış 64104.33
Değişim 0%
Son Değer 64104.33
En yüksek 65450
En düşük 61739.68
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler