Bitcoin balinalarından yeni hamle! Bitcoin fiyatı nasıl olacak?

Kripto para piyasasında hareketlilik devam ediyor. Bitcoin balinalarından yeni hamleler ise gelmeye devam ediyor. Bitcoin fiyatları da bu durumdan etkileniyor. İşte Bitcoin ile ilgili güncel gelişmeler!

Bitcoin balinalarından yeni hamle! Bitcoin fiyatı nasıl olacak?

Kripto para piyasasında büyük hareketlilik devam ediyor. Dalgalı trend son dönemde hız kesmiyor. Balinalar ise yeni bir hamle yaptı. Yapılan bu hamle sonrasında Bitcoin nasıl olacak? Bitcoin fiyatı bu durumdan etkilenecek mi?

BTC 41 bin dolar üzerine çıkmış ve bir anda ileri doğru bir sıçrama mı olacak? Diye sorgulanmaya başlandı. Ancak öyle olmadı, balinalar yine iş başına geçti ve kar satışları hız kesmeden devam etti. Özellikle 39 bin doları gördükten sonra bir anda BTC 41 bin 500 dolar bandına çıkmıştı. Bunu gören balinalarda kar satışlarına hız verdi.

Bitcoin balinalarından yeni hamleler! Bitcoin fiyatı nasıl etkilenir?

Uzmanlara göre Bitcoin 40 bin dolar üstüne tutunamazsa derin bir düşüş yaşayabilir. Bu da farklı sorunları beraberinde getiriyor. Özellikle 40 bin dolar eşiği oldukça kritik görünüyor. 40 bin altına inip tutunamaz ise 35 bin bandını görmesi olası olacaktır.

Ancak uzmanlar yinede umutlu eğer 40 bin bandını hızlı aşarsa da 50 bin bandı içinde olumlu görüşler yer alıyor.

Alış 66027.99
Satış 66028
Değişim 0%
Son Değer 66027.99
En yüksek 67130
En düşük 65931.6
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler