Bitcoin almak şu anda fırsat mı? Uzmanlar yorumladı!

Bitcoin Çin’den gelen açıklama ile adeta fırladı. Uzmanlarda yaşanan bu yükselişin ardından açıklamalar yaptı. Bitcoin almak şu anda fırsat mı? İşte detaylar!

Bitcoin almak şu anda fırsat mı? Uzmanlar yorumladı!

Yaklaşık olarak 1 haftadır düşüş gösteren Bitcoin kısa süre içerisinde kendisini toparladı ve tekrar 40 bin dolar bandını geçmeyi başardı. Bu da uzmanların yorumlarını beraberinde getirdi. Ufaktan da olsa yükselişe başlayan Bitcoin ile alakalı uzmanlar da bazı değerlendirmeler yaptı. Bitcoin almak için doğru zaman mı? Bitcoin yatırımcıları neler dedi?

Çin destek paketini açıkladı!

Kısa süre önce Çin destek paketi açıklaması gerçekleştirmiş ve bu açıklamanın hemen ardından Bitcoin yükselmeye başlamıştı. 39 bin 500 dolar altına inen Bitcoin kısa süre içerisinde 41 bin 500 dolar bandını geçti. Yatırımcıların da adeta umudu oldu.

Uzmanlar ne diyor?

Katie Stockton Bitcoin yükselişi ve geleceği ile alakalı oldukça önemli açıklamalar gerçekleştirdi. Kısa süre içerisinde ciddi bir yükselmenin beklendiğini ve özellikle 51.000 dolar eşinin aşılmasını beklendiğini söyleyen ünlü yatırımcı satışların sona ermesi ile birlikte dip seviyeden de bir yükselişin kaçınılmaz olduğunu savundu.

Çin devlet Konseyi küçük işletmelere destek vereceğini açıkladıktan bu yana Bitcoin de ciddi oranda bir hareketlenme oldu. 39 bin 500 dolar altına inen Bitcoin gelen bu açıklama sonrasında 41 bin 500 bin dolar bandını gördü.

Mark Newton ise Bitcoin almayı düşünen yatırımcılara ve öneri isteyenlere çok önemli açıklamalar gerçekleştirdi. Newton; "Bu miktarlardan Bitcoin almak kesinlikle avantajdır." ifadelerini kullandı.

Alış 63556.5
Satış 63556.51
Değişim 0%
Son Değer 63556.51
En yüksek 65450
En düşük 62953.9
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler