Bir yükseliş dokunuşu: Bitcoin adresleri rekor seviyede

Sadece Bitcoin adreslerinin sayısı yeni bir zirveye ulaşmadı. BTC işlem hacmi de rekor seviyede.

Bir yükseliş dokunuşu: Bitcoin adresleri rekor seviyede

Kripto piyasası dünün çöküşünü geçiriyor ve işaretçiyi yavaş yavaş yeşile döndürüyor. Toplam piyasa değeri bugün artış göstermiş olsa bile haberin yapıldığı saatlerde 2 trilyon dolar değerini yine de geçemedi. En değerli on kripto para birimi arasında, borsa tokeni Binance Coin (BNB) , yüzde dokuz artışla rekabette en açık şekilde öne çıkıyor . Ethereum, neredeyse yüzde üç artışla ilk 10 kripto para içinde ikinci sırada yer alıyor. Bunu, her biri yüzde iki fiyat primine sahip Bitcoin (BTC) ve XRP takip ediyor. Polkadot (DOT) ve Dogecoin (DOGE) en azından yüzde bire varan ılımlı artışlar kaydetti.

Bir yükseliş dokunuşu: Bitcoin adresleri rekor seviyede - Resim : 1

BTC işlem hacmi rekor seviyeye ulaştı

Bu gelişme, işlem hacminde önemli bir artış ile ilişkili. 26 Eylül Pazar günü, Bitcoin işlem hacmi tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 29 milyar dolara ulaştı. Analist Kevin Rooke'a göre, "Bitcoin ağının 20 milyar doları aştığı" sadece beş gün oldu. Bunlardan üçü bu haftaydı.

Hodl ruh hali

Hem kısa vadeli hem de uzun vadeli yatırımcılar yeniden satın alma havasında görünüyor. Cryptoquant analisti, “kısa vadeli hodlers çok dinamik olarak Bitcoin işletme sayısı artıyor”. Aynısı, “birikime geri dönen” orta ve uzun vadeli mal sahipleri için de geçerlidir.

Bir yükseliş dokunuşu: Bitcoin adresleri rekor seviyede - Resim : 2

Etiketler