Bir rallide DENT 'den!

Bir rallide DENT 'den!

Bir rallide DENT 'den!

Dent coin nedir?

Dent Coin’in diğer kripto paralardan kullanım alanları oldukça farklıdır. Dent Wireless LTD. kurucu firmasının Ethereum blockchain tabanlı oluşturduğu bu Token’ı ile dünyanın birçok yerinde farklı GSM operatörlerinden mobil veri alım ve satımına imkan tanımaktadır.

Dent (DENT), telekom şirketinin (telekom) eski paradigmasına yeni bir bakış sunan benzersiz bir blockchain tabanlı projedir. Daha spesifik olarak, hepsi blok zincirinin arkasında ve veri alışverişini kolaylaştırmak için yerleşik bir yardımcı para birimi ile sanal bir telekomünikasyon ve dünya çapında veri pazarı yaratıyorlar. Umut, mobil verilerin tıpkı merkezi olmayan herhangi bir kripto para biriminin yapabildiği gibi ağlar arasında serbestçe akmasına izin vermektir. Dent (DENT), Ethereum platformunda çalışan bir kripto para token’ıdır. DENT, “eSIM dijital SIM kartları, mobil veri paketleri, konuşma dakikaları ve kontör yüklemeleri gibi telekomünikasyon varlıklarının satın alınması ve satılması için tasarlanan küresel bir piyasa” olarak tanımlanabilir.

Küresel telekomünikasyon endüstrisi bir süredir yerleşmiş durumda, ancak yeni küresel gelir modelleri araştırıldıkça giderek değişken hale geliyor. Buna, serbest tüketicileri bölgesel telekomünikasyon şirketlerinin elinden arayan ve herkese mobil verileri satın alma ve kullanma konusunda seçme özgürlüğü vermeye çalışan blok zinciri tabanlı DENT geliyor. Bu telekomünikasyon şirketleri için iyi haber, DENT’in onlara katılmaları için bir yol sunması ve böylece yeni bir küresel mobil veri pazarında alakasız olma olasılığını ortadan kaldırmasıdır. DENT, Ethereum tabanlı bir ERC-20 tokenıdır. 100 milyar yaratıldı ve şu anda dolaşımda 56 milyarın biraz üzerinde ve üç ayda bir ek tokenler piyasaya sürülüyor. DENT’teki en büyük ticaret hacmi, Binance’de ve onu Bittrex izliyor. Genel olarak olsa da, çok değişken olmasına rağmen token için nispeten güçlü bir likidite var gibi görünüyor. Bir ERC-20 tokenı olarak DENT, MetaMask veya MyEtherWallet gibi herhangi bir ERC-20 uyumlu cüzdanda saklanabilir. Bununla birlikte, kullanıcılar yakında DENT uygulama cüzdanında tutarak DENT’i hisse sahibi olabilecekler.

DENT devasa yükselişinin ardından ''Burdan alınır mıı? '' ve '' Nerden satalım?'' sorularının sesi bir hayli yükselmeye başladı.

DENT için destek direnç seviyeleri ise şöyle:

Destekler 0,0118463 - 0,0099489 - 0,0082693

Dirençer 0,014500 - 0,014800 - 0,0150189

Etiketler