Bir NFT sürprizi daha: Küçük Prens NFT oluyor!

Dünya genelinde çok sevilen ve en çok satan kitaplardan biri olan Küçük Prens, NFT oluyor.

Bir NFT sürprizi daha: Küçük Prens NFT oluyor!

Tüm dünyada hem çocukların hem de yetişkinlerin çok sevdiği, şu ana kadar yayınlanan kitaplar içinde en çok satanlar arasında yer alan Küçük Prens, NFT oluyor.

Hayranlar, kitaptan NFT koleksiyonları şeklinde görüntüler alabilecekler. Bu efsane klasiğin NFT'leri, Medialink Animation International Limited ile ortaklaşa olarak mobil dijital koleksiyon platformu olan VeVe tarafından piyasaya sürülecek.

Bir NFT sürprizi daha: Küçük Prens NFT oluyor! - Resim : 1

Bir yetişkinin genç bir prens ile taşınmasının felsefi öyküsünü anlatan kitap, genç prensin çeşitli gezegenleri ziyaret ederek yaşam ve insan doğası hakkında gözlemler yapması şeklinde ilerliyor. VeVe'nin koleksiyonu hikayeye hayat vererek hayranlara kitaptan en sevdikleri anları toplama fırsatı sunacak. Saint Exupery Malikanesi başkanı Bay Olivier d'Agay açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

''Küçük Prens'in NFT fenomeninde temsil edilmesinden gurur duyuyoruz. Küçük Prens fenomeni sınır tanımıyor: Tüm nesiller, tüm kıtalar bu sanat eserinden etkileniyor. Yeni bir olasılıklar alanına girme imkanı için minnet duyuyoruz.''

İlk müzayede ile ilgili daha fazla detay, saat ve tarih de dahil olmak üzere henüz açıklanmadı.

Etiketler
NFT