Binance’ten Barclays’ın hamlesine yanıt gecikmedi

Barclays, müşterilerinin banka kartı ve kredi kartı ile Binance kripto para borsasına ödeme yapmalarını durdurmasının ardından Binance'den yanıt gecikmedi.

Binance’ten Barclays’ın hamlesine yanıt gecikmedi

Dünyanın en büyük dijital para borsalarından biri olan Binance, İngiltere'nin önde gelen bankacılık şirketlerinden Barclays’ın borsaya kredi ve banka kartı ile ödeme yapılmasını durdurmasının ardından, Twitter hesabı üzerinden yatırımcılara ve basına bir duyuru yaptı.

Binance’ten Barclays’ın hamlesine yanıt gecikmedi - Resim : 1

Binance'nin konu ile ilgili, ''Bazı ortaklarımızın, olayları yanlış anlaması sonucunca Binance kullanıcılarına hizmet vermeyi durdurmak için tek taraflı adımlar attığını görmek büyük hayal kırıklığı yaratıyor.

Ortağımız, kullanıcılarını Binance Markets Limited’e (BML) gönderilen bir FCA bildirimine yönlendirdi. Şirket insanların parasını güvende tutmak adına bu eylemi gerçekleştirdiğini kaydetti. Kullanıcılarımızın parasının güvenliği konusunu her zaman oldukça ciddiye aldık. FCA’nın bildirimi kullanıcı mevduatları hakkında değildi. FCA bildirimi, Birleşik Krallık’ta kurulmuş ve FCA tarafından düzenlenen bir şirket olan BML ile ilgilidir. BML ayrı tüzel bir kuruluştur ve binance.com aracılığıyla herhangi bir hizmet veya ürün sunmamaktadır.

Ortaklarımızın herhangi bir endişesi varsa, konuyu görüşmek üzere bir toplantıyı memnuniyetle karşılarız. BML ile ilgili sorularınız için lütfen Compliance@binance.uk ile iletişime geçin.

Uyum yükümlülüklerimizi çok ciddiye alıyoruz ve tüketicileri koruyan, yeniliği teşvik eden ve sektörü ilerleten politikaları şekillendirmek için düzenleyicilerle işbirliği içinde çalışmaya kararlıyız.'' dedi. 

Etiketler