Binance’den Türkiye kararı duyuruldu: “Başlattık…”

Binance pilot bölge olarak Türkiye’yi seçti. Gelen yeni özellik ilk olarak Türkiye’de Türkçe olarak sunulacak. Resmi açıklama ise heyecan yarattı. İşte detaylar!

Binance’den Türkiye kararı duyuruldu: “Başlattık…”

Binance yeni özelliğini resmi kaynaklardan duyurdu. Gelen bu özellik ile Binance kripto para borsaları arasında öncülük yapmaya devam ediyor. Gelen çağrı merkezi özelliği sayesinde müşteriler istedikleri zaman bir temsilci ile görüşme sağlayabilecek ve teknik sorunların çözümleri çok daha hızlı bir şekilde gerçekleştirebilecek. Elbette bu özellik her kullanıcı için geçerli değil. Binance yaptığı açıklamada VIP üyelerin bu hizmetlerden faydalanabileceğini de doğruladı.

 VIP müşteriler istedikleri zaman müşteri hizmetleri ile görüşme sağlayabilecek ve teknik destek alacaklar. Bunun için saat sınırlaması yok. VIP müşteriler 7/24 istedikleri zaman canlı desteğe bağlanabilecek ya da müşteri temsilcisi ile görüşme sağlayabilecek.

Paris Blok Zinciri Haftası Zirvesi’nde konuşan Binance CEO’su Changpeng Zhao, yaptığı açıklamada, “Gelecek olan sistemin şu anda test aşamasında olduğunu ancak son derece hızlı bir şekilde bütün aşamalarında devam ettiğini doğruladı. Eğer bu özellik kısa süre içerisinde gelirse ilk olma özelliği de taşıyor. Yapılan açıklamada sadece mesajlaşma üzerinden teknik destek sağlandığı ilerleyen dönemlerde sesli bir şekilde hizmet verileceğini doğruladı.”

Pilot Uygulama Türkçe Olarak Başladı

 Binance son derece büyük bir kripto para Borsası ve bütün dünya genelinde hizmetler vermeye devam ediyor. Özellikle Türkiye'de çok sayıda yatırım yapan Kripto para Borsası pilot uygulama olarak da Türkiye'yi seçti.

Türkiye'de yer alan müşterilerine VIP desteği sunan Binance pilot uygulama olarak Türkçe desteklerini devam ettiriyor. Eğer başarılı olunursa farklı dillerde de teknik destek sürecek. Binance şu anda müşterilere sadece mesajlaşma yoluyla teknik destek verebiliyor. Ancak ilerleyen dönemlerde sesli konuşma ya da görüntülü konuşma eşliğinde teknik destek sözü de veriyor. İlk aşamada sadece VIP müşterilere sunulsa da ilerleyen dönemlerde sistemin daha da oturması ile birlikte bütün Binance kullanıcıları müşteri hizmetleri desteğini alabilecek.

BTC/TRY Bitcoin Türk Lirası
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 2151493.95
Satış 2152474.25
Değişim -11786.25%
Son Değer 2151984.1
En yüksek 2182111.74
En düşük 2151529.6
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler