Binance tüm faaliyetleri için ön onay aldı!

Binance, Kazakistan'da hizmet gösterebilmek adına Astana Finansal Hizmetler Otoritesi'nden ön onay aldı.

Binance tüm faaliyetleri için ön onay aldı!

Astana Finansal Hizmetler Otoritesi'nden (AFSA) yapılan atak, onu Kazakistan'da Binance kuruluşuna prensipte onay veren ilk düzenleyici yapıyor. AFSA'dan gelen ilkesel onay, Binance'nin şimdilerde bile zamanında tamamlanması beklenen tam başvuru sürecini tamamlamasını gerektiriyor. Sonrasında Binance, Astana Uluslararası Finans Merkezi'nde bir Dijital Varlık Alım Satım Tesisi operatörü ve Saklama Saklayıcısı olarak hizmet verebilecek.

Kazakistan, Binance için ciddi bir başarı

Binance, konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada dijtal varlık alım satım işletmek ve saklamak için Astana Finansal Hizmetler Otortesi'nden (AFSA) ile içi onay aldıklarını söylemekten kıvanç duyduklarını ifade etti. Binance'in kurucusu ve CEO'su  Changpeng Zhao (CZ), ön onay ile ilgili şunları ifade etti:

'Kazakistan Orta Asya kriptosunun benimsenmesi ve düzenlenmesinde öncü olduğunu gösterdi. Bu Biance'in dünya çağında güvenli ve iyi düzenlenmiş bir ortamda ürün ve hizmetler sağlama ve uyumluluk öncelikli bir değişim olma taahhüdünü daha da ifade ediyor.'

Binance tüm faaliyetleri için ön onay aldı! - Resim : 1

Yeni pazarlar arayan büyük yatırımcıların, yüksek standartlarda düzenleyici uygulamaların yanı sıra net ve iyi yönetilen kurallara ihtiyacı olduğunu belirten AFSA İcra Kurulu Başkanı Nurkhat Kushimov ise açıklamasını şu şekilde dile getirdi:

'Bir düzenleyici bu gereksinimleri karşıladığında, güvene dayalı bir iş birliği ve oyuncuların güvenli ve verimli bir şekilde çalışabileceği bir ekosistem oluştur. Biance'in çalışmasının dijital varlık endüstrisini bu canlı ekosistemini yerel ve bölgesel olarak daha da geliştireceğine inanıyoruz' diyerek sözlerini tamamladı.

Uyarı: BirBorsa.com'da yer alan yazı ve makaleler yatırım niteliğinde değildir

Buse KAPLAN/BirBorsa          

Etiketler