Binance: İngiltere, Japonya ve Kanada'da büyük bir yasak dalgası

Dünyanın dört bir yanındaki düzenleyiciler, popüler Binance kripto borsasını zorlaştırıyor. İngiltere, Japonya ve Kanada'daki faaliyetler kısıtlanacak. Müşteriler ne kadar süre güvende hissedebilir?

Binance: İngiltere, Japonya ve Kanada'da büyük bir yasak dalgası

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, şiddetli fırtınalarla mücadele etmek zorunda. Ve sadece bir ülkede değil, birkaç ülkede. Kaynaklarımızdan aldığımız haberlere göre, Birleşik Krallık'ta bir düzenleyici olan Mali Davranış Otoritesi (FCA), Binance'in belirli hizmetleri sunmasını yasakladı. Kripto para birimlerinde alım satım, İngiltere'de doğrudan düzenlenmemiştir. Ancak diğer ilgili faaliyetler türevlerin satışı gibi onay gerektirir. 

Binance Markets Limited'in Birleşik Krallık'ta herhangi bir düzenlemeye tabi faaliyet yürütmesine izin verilmez. Binance grubundaki hiçbir kuruluş, Birleşik Krallık'ta düzenlenmiş faaliyetleri yürütmek için herhangi bir yetki, kayıt veya lisansa sahip değildir.

Binance, Ontario, Kanada'daki faaliyetlerini durdurdu

Kripto borsası, düzenleyici makamların kripto pazarlarında iş yapma konusunda uyarmasının ardından 2021'in sonundan itibaren Ontario, Kanada'daki müşterilere artık hizmet vermeyecek. Son haftalarda Ontario, kripto borsaları için son derece zorlu bir yer haline geldi. 19 Nisan'da, düzenleyici otorite Ontario Menkul Kıymetler Komisyonu , platformun şimdi karşılayamayacağı yeni düzenlemeler getirdi . Şu anda Ontario'da yaklaşık 15 milyon insan yaşıyor. Müşterilerin tüm aktif pozisyonları kapatmak için yıl sonuna kadar süreleri vardır. Aynı zamanda, Japonya'daki müşteriler gibi Binance ana sayfasındaki alım satım işlemlerinin yılmadan devam ettiğini güvenle söylenebilir.

Etiketler