Binance, Hong Kong’daki kripto türev hesaplarını kapatma kararı aldı

Binance, Hong Kong'da kripto türevleri ticareti için yeni hesaplar açmayı durdurmayı planlıyor.

Binance, Hong Kong’daki kripto türev hesaplarını kapatma kararı aldı

En büyük kripto para borsalarından Binance, daha güçlü uyum politikası uygulamaya çalışırken Hong Kong'da kripto türevleri ticareti için yeni hesaplar açmayı durdurmaya hazırlanıyor. 

Binance borsası CEO'su Changpeng Zhao, Binance'ın Hong Kong'daki yeni kullanıcılar için kripto türevleri ticareti için yeni hesaplar açmayı ilk fırsatta durduracağına yönelik bir tweet paylaştı.

Binance, Hong Kong’daki kripto türev hesaplarını kapatma kararı aldı - Resim : 1

Öte yandan, hali hazırda mevcut hesapların sahipleri için kripto para vadeli işlemlerine ve diğer türevlere erişimi kısıtlayacak. CZ tarafından paylaşılan bir blog gönderisine göre, Hong Kong'daki mevcut kullanıcıların kripto vadeli işlemlerindeki pozisyonlarını kapatmak için 3 ayı var. Binance tarafından sunulan bu opsiyonlar, kaldıraç ve marj ürünleri üzerinde işlem gören tokenları içeriyor.

Binance, Hong Kong'da kripto türev ticaretine erişimi azaltan ilk büyük kripto para borsası olacak. Bu, borsanın mevcut politikasının ve uyum konusundaki güçlü taahhüdünün bir parçası olarak görülüyor.

Daha önce medyada yer alan haberlere göre, bir Hong Kong düzenleyicisi, Binance Group'un Hong Kong'da düzenlenmiş herhangi bir faaliyette bulunma lisansına sahip olmadığını açıklamıştı. Aynı zamanda geçtiğimiz günlerde Binance'ın Almanya, Hollanda ve İtalya'dan başlayarak Avrupa ülkelerinde kripto türev ticaretine erişimi kapatacağı öğrenilmişti.

Etiketler