Binance CEO’su açıkladı ! Borsalardaki USDT miktarı artıyor

Kripto para borsalarındaki UST arz oranı son üç ay içerisinde ciddi bir sıçrayış yaşadı. Bu durumun ardından ise borsalar harekete geçerek USDT arz oranlarını arttırmaya devam etti.

Binance CEO’su açıkladı ! Borsalardaki USDT miktarı artıyor

Kripto para borsalarındaki UST arz oranı son üç ay içerisinde ciddi bir sıçrayış yaşadı. Bu durumun ardından ise borsalar harekete geçerek USDT arz oranlarını arttırmaya devam etti. Borsalardaki yüksek Tether miktarlarının ise ilerleyen dönemlerdeki satın alma gücünün oldukça yüksek olduğunun göstergesi niteliğinde olduğu belirtiliyor.

Binance CEO’su tarafından aylar önce yapılan açıklama ise bugünü daha iyi anlamamız konusunda bir ışık oluyor. Borsalarda artan USDT varlıklarının sayısı ilerleyen dönemde kripto paralara yansıyabilir. Bu durum ise piyasalardaki alım gücünü arttıran etkenler arasında yer almaktadır. Nakitte bulunan yatırımcı sayısının artmasıyla borsalardaki para her geçen ay daha da katlanıyor.


Borsalardaki USDT hacmi 3 ayda %20 artış gösterdi

Santiment veri sağlayıcısı tarafından yapılan açıklamaya göre tüm borsalardaki USDT hacminin son üç aylık dönemde %20 artış gösterdiği görülüyor. Bu durumun aynı zamanda nakit likitidesinde büyük bir artışın işareti olduğu bilinmektedir. %20’den daha fazla artış gösteren USDT arzlarının ilerleyen dönemde de artmasının muhtemel olduğu belirtilmektedir.
Tüm borsalarda yer alan USDT hacimleri fiyatlanmalar konusunda da büyük bir önem taşıyor. USDT arzlarının artmasıyla birlikte borsalarda saklanan dolar miktarının da ciddi bir düzeyde arttığı görülmektedir. Son üç aylık performansa bakıldığında ortalama %20 artış yaşayan USDT hacimlerinin ilerleyen dönemde de artmasının muhtemel olduğu belirtiliyor.

Binance ceosu

Tether, USDT basmaya devam ediyor

29 Temmuz’da yaklaşık 1 milyar USDT basan Tether’in piyasa değerini de ciddi düzeyde arttırdığı görülüyor. Yaklaşık 10 günlük süreç içerisinde milyarlarca dolar piyasa değeri kazanan USDT’nin ilerleyen dönemdeki politikası ise birçok yatırımcı tarafından merak ediliyor. Kripto topluluklarına göre bu durumun piyasayı olumlu etkileyeceği tahmin ediliyor.
UDST basmaya devam eden Tehter’in bu konuda taleplere yetişmesi için arz miktarını sınırlandırdığı bilinmektedir. Stable coinlere olan ilginin artmasıyla birlikte kripto para piyasalarında da olumlu havanın seyretmesinin muhtemel olacağı belirtildi. İlerleyen dönem için olumlu olarak görülen USDT miktarının artması, aynı zamanda borsalardaki hacimleri de önemli düzeyde etkileyebilir.

BUSDUSDT:BNN BUSD TetherUS
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 1.0004
En yüksek 1.0005
En düşük 1
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler