BCN coin nedir? BCN coin ve CryptoNote teknolojisi

BCN coin 2012 yılında oluşturulan ve Bytecoin olarak bilinen açık kaynak kodlu merkeziyetsiz bir kripto para birimidir. BCN coin projesinde temel amaç hızlı ve gizlilik odaklı olmasıdır. Bu kapsamda CryptoNote teknolojisini kullanan bir platformdur.

BCN coin nedir? BCN coin ve CryptoNote teknolojisi

BCN coin

Kripto para birimine yatırım yapmak istiyorsanız BCN coin dikkate değer olabilir ancak bu yeni girişime atılmadan önce riskleri ve değişkenleri de bilmelisiniz. BCN coin birçok fayda sağlayan bir kripto para birimidir. Kişisel bilgileri göndermek ve saklamak kolaydır. Kripto para birimi işlemleri anonim tutmak için bir iş kanıtı algoritması kullanmaktadır. Bitcoin'den farklı olarak özel anahtar ve genel veri kullanmayan BCN coin Blockchain'e dayanmaktadır yani bir başka deyişle merkezi bir yetkisi yoktur. Bytecoin öncüleri de dahil olmak üzere birçok borsada mevcuttur.

BCN coin nedir?

BCN coin nedir diye merak ediyor olabilirsiniz. BCN coin bir işleme dahil olan kişilerin kimliğini korumak için bir halka imza algoritması kullanan bir kripto para birimidir. Bu nedenle bir işlemin analizinden bir grubun bireysel üyelerini izlemek imkansızdır. Bu yatırımcılar için Bitcoin'den daha iyi bir seçenek haline gelebilecek bir etkendir. Bu kapsamda BCN coini benimseyen kullanıcıların büyük çoğunluğu yatırımcılardır.

BCN'nin hacmi düşük olsa da birkaç nedenden dolayı harika bir seçenektir. BCN coin bir araştırma ekibi tarafından tasarlanan gizlilik odaklı bir kripto para birimidir. Kullanıcılar anonim olmayı, anonimliği kullanmayı ve bir şifreleme belirteci kullanarak gizliliklerini korumayı seçebilirler. Bytecoin ayrıca hızlı, ucuz ve güvenli işlemlere izin veren yüksek düzeyde deflasyon ve emisyona sahiptir.

Bytecoin

Bytecoin kararlıdır ve uzun vadeli bir büyüme potansiyeline sahip olmasının yanı sıra birçok borsada işlem görmektedir. Yeni başlayanlar için iyi bir seçim olabilir çünkü son derece güvenilirdir. Yüksek bir işlem başarısı oranına sahiptir ve 30 farklı kripto para borsasında kayıtlıdır. Tek dezavantajı düşük hacmidir. Bytecoin, güvenliği, birlikte çalışabilirliği ve gizliliği iyileştirmeyi amaçlayan bir kripto para birimidir. Ayrıca Bytecoin bir dövize benzer şekilde çalışan bir kripto para birimidir.

BCN nedir?

BCN nedir yatırımcılar tarafından kripto para biriminin detaylı anlaşılabilmesi için önemlidir. Cryptonote şifreleme algoritmasını uygulayan ilk proje Bytecoin yani BCN coin olmuştur. Merkezi otorite veya üçüncü taraf kontrol işlemleri olmaksızın tamamen anonimdir. Arzı 184 milyon coin ile sınırlı olan BCN coin ekosistemi platformunu geliştirmek için iyi bir ilerleme sağlanmaktadır. Birçok güncelleme ve duyuru yayınlayan BCN coin onu yeni başlayanlar için mükemmel bir kripto para birimi haline gelmeye çalışmaktadır.

bcn coin nedir

BCN coin yorum

BCN coin yorum yatırım yapmadan incelenmesi gereken konulardan biridir. BCN coin ile karşılaştırıldığında BCN Bitcoin'e göre daha riskli bir alternatif olarak kabul edilmektedir. BCN'nin geleneksel bir para birimiyle aynı şekilde alınıp satılamaması da mümkündür. Ancak kesin olarak söylemek zor çünkü para biriminin geleceği hala belirsizdir. Nispeten yeni bir kripto para birimi ve bu nedenle biraz büyümesi için zamana ihtiyacı vardır.

BCN coin geleceği

BCN coin geleceği kapsamında öncelikle belirtmek gerekir ki BCN coin ilk kripto para birimlerinden biridir. 2012 yılında piyasaya sürülmüştür ve eski kripto para birimlerinden biridir. Geliştirme ekibi yakın zamana kadar anonim gözükerek birkaç topluluğu birleştirdiler. Hatta kısmen de olsa kimliklerini ortaya çıkararak halkın bilgiye ulaşmasına olanak sağladılar. Bytecoin gizlilik ve birlikte çalışabilirlik dahil olmak üzere birçok kullanıma sahiptir.

BCN coin nereden alınır?

BCN coin Binance , Huobi ve Okex gibi önde gelen borsa sitelerinde bulunma olanağına sahiptir. Gate.io da bu kapsamda öne çıkan kripto para borsası olmaktadır. Borsalarda BCN coin alıp satabilmek için bir hesabınızın olması gerekir.

BCN coin grafik

BCN coin grafik başlığı adı altında 1 aylık BCN coin grafiği inceleyeceğiz.

bcn coin grafik

BCN coin fiyat

BCN coin ne kadar ve BCN coin fiyat konusu yatırım yapmadan önce bilinmesi ve analiz edilmesi gereken konulardan biridir.

BCN coin kaç TL?

BCN coin kaç TL sorusunun cevabı 1 BCN coin TL bazında 0,000000067 TL olarak belirtilebilir.

BCN coin kaç Dolar?

BCN coin kaç dolar sorusunun cevabı 1 BCN coin dolar bazında 0,000000005 Dolar olarak belirtilebilir.