Başkan Erdoğan dar gelirli vatandaşlara müjdeyi veriyor!

Adalet ve Hazine ve Maliye bakanlıklarının dar gelirli olan vatandaşların maddi konularda, hukuka taşınmış olan problemlerinin çözümü için yürütmüş oldukları çalışmada son aşamaya gelinmişken, iki bakanlığın yetkilileri için bugün son bir toplantı gerçekleştirilecek.

Başkan Erdoğan dar gelirli vatandaşlara müjdeyi veriyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın bilindik kaynaklarından alınan bilgi kapsamında, iki bakanlığın yapmış olduğu ortak çalışma ile dar gelirli vatandaşların maddi konular doğrultusunda yargıya taşınmış olan sorunlarının çözümü için ortak bir taslak çalışma hazırlandı.

Bugün netlik kazanacak

Taslağın doğrultusunda yönelik detaylar; bugünkü toplantının hemen ardından bir netlik kazanacak. Bakanlıkların görevli yetkilileri bugün bir araya gelecek. Daha önceki süreçlerde ayrıntıları üzerinde müzakere edilmiş olan taslağa son şeklini verecekler.

Başkan Erdoğan dar gelirli vatandaşlara müjdeyi veriyor!
Başkan Erdoğan açıklama yapacak

Adalet ve Hazine ve Maliye bakanlıklarınca hazırlanmış olan çalışma, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık edecek olduğu ilk kabine toplantısında sunulacak.
Dar gelirli olan vatandaşları ilgilendiren düzenlemenin tüm detaylarının, kabine toplantısının hemen sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kamuoyuna açıklanması beklenenler arasında.
 

Etiketler